Concert KUMM+Ostava (Bulgaria)

Concert KUMM+Ostava (Bulgaria)
Sâmbătă, 21 Ianuarie, ora 22:00

În data de 21 ianuarie 2012, formația KUMM va susține primul concert din acest an din Cluj, în Flying Circus Pub, alături de bunii lor prieteni de la Ostava, formație bulgărească de rock alternativ, alături de care formația a organizat un mini-turneu în România (20.01- București, Club Control, 21.01 – Cluj Napoca, Flying Circus Pub, 22.01 – Târgu Mureș, J’ai Bistrot)

Organizatori a multor concerte din Bulgaria, formația Ostava s-a format în Sofia în anul 1991. Până în prezent, trupa a scos patru albume de studio și peste 15 videoclipuri și singleuri. În cei douăzeci de ani de existență, formația a concertat pe scenele mari ale Europei, în cadrul festivalelor de renume (EXIT, Sziget, Spirit of Burgas sau Elevation) și au avut concerte în deschiderea unor artiști de renume mondial, cum ar fi Lenny Kravitz, Placebo sau Ian Brown.

Formația KUMM, care anul acesta împlinește 15 ani de existență, s-a format în Cluj Napoca, în anul 1997. Până în prezent, formația a lansat cinci albume de studio: Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009). Anul trecut
a fost un an plin pentru formație, băieții lansând două single-uri ”Foul Play” și ”Eskimo”, care se pot downloada gratuit de pe internet, ultimul având în spate un turneu de promovare care a inclus 14 orașe din România și Republica Moldova. În luna octombrie, formația a concertat în Germania și Elveția, în
cadrul unui turneu ce a acoperit 12 orașe. 2012 se anunță un an la fel de plin pentu KUMM, întrucât trupa compune la momentul de față piese noi, cu gândul la un al șaselea album.

Componență

Cătălin Mocan – voce
Eugen Nuțescu – chitară, voce, muzicuțăâ
Kovács András – clape
Mihai Iordache – saxofon
Uțu Pascu – bass
John Ciurea – tobe

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress