Expozitie & Party cu Maria Brudasca, Flaviu Moldovan, Dannilov si Candcum

Expozitie & Party cu Maria Brudasca, Flaviu Moldovan, Dannilov si Candcum

Vineri 16.12.2011

Papillon Cafe

Dupa cum stim de ceva timp, atunci cand ne vine pofta de a expune desen, aceasta pofta ne-o putem satisface cel mai bine in localuri curajoase si deschise provocarilor estetice.  Asta inseamna lucrari de grafica expuse de Maria Brudasca si Flaviu Moldovan si un Santier nebun cu Dannilov si Candcum, care prelungeste seara pana in zori.

Astfel ca o sa ne aducem aminte de perioada cand in acelasi loc exista Amsterdam La Etaj, toate acestea fiind gazduite acum de autorii noului concept Papillon Caffe.

Cat despre filosofia din desene pot sa spun doar atat: stelele si luna ne-au oferit consultanta in ceea ce am facut, iar de restul s-a ocupat hazardul.

Insa ce este unic in aceasta sesiune de desen, sunt chiar cele doua planse de 10 metri( in total) pe care s-a desenat in echipa, in acelasi timp. Adica eu, Flaviu Moldovan si Maria Brudasca and miscat pentelul in forta timp de cateva zile ca sa acoperim acei multi metri patrati de hartie alba.

Totodata, fiind in preajma sarbatorilor care inghit cei mai multi bani pentru cadouri, noi va oferim o serie de lucrari dragute, care va dau sansa sa faceti un cadou inspirat si pe care Mos Gerila nu il are in sac.

Asadar, este cu vanzare!

Va asteptam!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress