Concert Handsome Furs (indie/electro/rock Canada)


Sambata, 10 decembrie, ora 23
Handsome Furs (indie/electro/rock Canada)
Tesco Disco (dj indie/electronica Sziget Festival Budapesta)
Boiler Club
Acces: 15 ron pana laa 00:00
20 ron dupa ora 00:00

Evenimentul pe facebook:
https://www.facebook.com/events/169846566444624/

Indragitul duo canadian de indie-rock/synth-punk HANDSOME FURS care il are in componenta pe frontmanul de la renumita trupa WOLF PARADE, revine la Cluj pe 10 decembrie cu noul lor album „SOUND KAPITAL” in BOILER CLUB.

HF s-au format in 2005 la Montreal din initiativa frontman-ului WOLF PARADE, Dan Boeckner (voce, chitara, drum machine) impreuna cu sotia sa, Alexei Perry (synth, drum machine). Trupa are la activ trei albume – Plague Park (2007) Face Control (2009) Sound Kapital (2011) – lansate de prestigioasa casa de discuri SUB POP care a mai avut onoarea sa lucreze cu trupe ca NIRVANA, SMASHING PUMPKINS, SOUNDGARDEN, WHITE STRIPES, CANSEI de SER SEXY, FOALS, etc.

Cunoscuti pentru show-urile live pline de energie sexuala, HANDSOME FURS au un sound electro-indie, pe care revista ROLLING STONE il asemana cu „THE CURE cantand murdar intr-o bomba de fite”.

„Puterea compozitiilor HANDSOME FURS sta in talentul lor de a imbiba un singur vers cu o varietate de sensuri, chiar si atunci cand versul respectiv ar putea trece usor drept cliseu in mainile unui artist mai putin inzestrat. Cei doi sunt cu siguranta meniti sa formeze un cuplu, si suntem cel putin la fel de norocosi ca exista si creeaza impreuna, pe cat sunt ei de norocosi ca se au unul pe celalalt.” – PITCHFORK MEDIA
A fost un an plin pentru “Blanurile Chipese” – cum singuri se prezinta pe pagina lor de internet, handsomefurs.com – au lansat un nou album de succes, Sound Kapital, la prestigioasa casa de discuri Sub Pop, au facut furori cu videoclipul piesei What About Us, au concertat intensiv si s-au facut din nou remarcati pentru look-ul lor original, fiind nominalizati la categoria “Cel mai sexy artist” la premiile CBC Radio 3.

www.handsomefurs.com
Cel mai nou videoclip:

Alte video-uri:

Tesco Disco a început cu primele party-uri indie sub denumirea de Evidancehall 200000 Această formulă imbatabilă a zguduit ringul de dans între anii 1993 si 2000. Aceste chefuri aveau loc în fiecare vineri în oraşul universitar maghiar Pecs la clubul Rak Café.
În 2004, reşedinţa se mută la Budapesta unde se adoptă un nou nume: Tesco Disco, piesa de la formaţia indie/pop EZ Basic.
Pe lângă seria petrecerilor lunare de indie/electro din cluburile renumite din Budapesta, an de an la SZIGET, BALATON SOUND sau VOLT FESTIVAL afterparty-urile sunt asigurate DJ KECSKE, singurul care a mai rămas în formula actuală.
Stiluri abordate: indie, synth-pop, electro, nu-rave, trash sau brit-pop.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress