MUNGO’S HI FI & Kenny Knots


MUNGO’S HI FI
LIMUN
MIGHTY BOOGIE

*Line-up to be updated soon
17 decembrie
Popa Nan Nr.82, Bucuresti

www.facebook.com/event.php?eid=112529332193954
www.facebook.com/seriousdub
www.youtube.com/SeriousDubMusic
www.soundcloud.com/seriousdub
www.facebook.com/pages/Popa-Nan-82/312876274613
www.facebook.com/seriousdub?ref=ts

Mungo’s Hi Fi sunt responsabili in mare masura de evolutia muzicala a genurilor Reggae, Dub si Dancehall in ultimul deceniu si de pastrarea traditiei Soundystem-ului. Luna de luna, evenimentele la care iau parte umplu cluburile de profil din orasul de origine, Glasgow. Mungo’s Hi Fi sunt o prezenta constanta la festivalurile de gen organizate de-a lungul verii in toata Europa, precum Outlook Festival. Urmarind un stil rub-a-dub, cei de la Mungo’s au adus un ritm apasat (serious) prin colaborari cu MC precum Soom T, Movado, Sugar Minot si Earl 16 si au lansat o serie de releasuri sub label-ul propriu “Scotch Bonnet”.
Prima aparitie in Romania a Mungo’s Hi Fi a fost la festivalul Iarmaroc Fest 2009, publicul fiind impresionat de prestatia live a MC-ilor Soom T si Kenny Knots, show-ul fiind un adevarat succes.
Alaturi de Mungo’s Hi Fi, pe scena locatiei din strada Popa Nan vor urca DJ Limun pentru warm-up, iar Mighty Boogie va continua cu o prestatie dubstep/drum and bass.

DJ Limun, component al Subcarpati, este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. La numai 21 ani, Limun a impresionat destul incat sa colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent in mai toata tara la diverse petreceri, cum au fost TM Base, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X si a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce si K-Lu.
www.ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate
www.soundcloud.com/djlimun
www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018?ref=ts&sk=wall


Mighty Boogie (Haidu Bogdan) este un pionier al muzicii reggae din Romania, si o prezenta constanta la cele mai importante evenimente dubstep si drum & bass din tara precum Arena DNB, Summer Break sau TM BASSE, dar si pe scene din tari ca Ungaria, Bulgaria, Polonia sau Serbia.
Facebook: www.facebook.com/mightyboogie
Myspace: www.myspace.com/mighty1boogie
Tweeter: www.tweeter.com/MightyBoogie

Evenimentul reprezinta inceputul unei serii denumite “Serious Dub” si va avea loc intr-o fosta fabrica transformata in studio profesional de fotografie, gazda a numeroase petreceri in ultimii doi ani, amplasata in str. Popa Nan nr. 82, Bucuresti.

Primul eveniment Serious Dub va stabili tonul pentru ceea ce promite sa fie cea mai inovativa si de top experienta Dubwise din Bucuresti. In urmatorul an, Serious Dub promite sa aduca o selectie exceptionala de artisti intr-un stil unic in Romania, dand pasionatilor de muzica Dub sansa unor petreceri de neuitat.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress