JOI FEST @ Cărtureşti, Zorki – Off the Record

Episodul 3 din serile acustice de joi din Cărtureşti e unul deosebit. [easy like joi morning], care tocmai a împlinit 5 ani, şi Cărtureşti, care aniversează zilele acestea 11 ani de existenţă, alături de staff-ul Zorki – Off the record au plăcerea să vă prezinte JOI FEST – episodul pilot dintr-o serie de evenimente muzicale ceva mai mari decât cele cu care v-am obişnuit până acum.
JOI FEST va începe joi (cum altfel?), 24 noiembrie, în ceainăria librăriei Cărtureşti din Cluj, cu un dublu concert acustic (Patricia Labou, urmată de Natif) şi va continua vineri (o joie la pătrat!), 25 noiembrie, în Zorki – Off the record, cu o reprezentaţie electrică a trupei Lights Out!.
Un fest mic, dar cu suflet mare. Un fest cât o săptămână de mai.
Keep calm and come to JOI FEST.
——
PROGRAM JOI FEST
JOI, 24 noiembrie 2011, ora 18:30
Librăria Cărtureşti (Iulius Mall)
\\\ PATRICIA LABOU (acoustic)
\\\ NATIF (britfolk)
Intrarea liberă.
VINERI 25 noiembrie 2011, ora 21:30
Zorki – Off the record (Ion Raţiu 10)
\\\ LIGHTS OUT! (indie rock)
Suport: 5 lei.
——
PATRICIA LABOU – acoustic feelings (Cluj-Napoca)
Patricia e genul de persoană pe care ţi-ai dori-o ca vecină de palier. I-ai auzi din când în când vocea plină traversând fără jenă pereţii subţiri de beton comunist în timp ce ar improviza de una singură la chitară bucăţi din piese de la Janis Joplin, Alexandrina Hristov, Edith Piaf ori… Gnarls Barkley. Te-ai trezi minute bune mai târziu în fum(uri), complet buimăcit: ai realiza subit că ai uitat complet de tine… dar şi de omleta de pe foc. Joi seară, însă, din raţiuni de securitate, se vor servi ceaiuri (pe care le vom pregăti noi, cei din Cărtureşti). Voi veţi putea astfel savura concertul Patriciei lejer şi tihnit, ca între prieteni. Aşa cum trebuie.
——
NATIF – britfolk (Cluj-Napoca)
Proiectul muzical Natif este unul fefe (!) proaspăt, primul concert sub acest nume având loc în Piaţa Muzeului, într-o seară umedă şi rece de la începutul toamnei. Mixând atât piese proprii cât şi coveruri acustice la Stereophonics, Foo Fighters ori Mumford and Sons, pe linia brit-folk şi retur, Andrei Crecan “Ciba” (voce), Sergiu Restei (percuţie), Rareş Suciu (chitară) şi Marius Ştefan (chitară) au reuşit, pentru o vreme, în ciuda unei ploi sâcâitoare, să încălzească atmosfera din Piaţa Muzeului. Vor atenta din nou la necruţătorul termometru al acestor zile joi seară, în Cărtureşti!
——
LIGHTS OUT! – indie rock (Cluj-Napoca)
Lights Out! e una dintre cele mai promiţătoare trupe clujene. Alcătuită din Teo Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Sîncrăian (chitare) şi Andrei Bobiş (chitare), Lights Out! au sărit cu adevărat în urechile tuturor toamna trecută, atunci când, la mai puţin de un an de la primele acorduri cântate împreună, au câştigat premiul de popularitate în cadrul concursului byron Rock Your High School. Cu un sound ce respiră influenţe indie proaspete din zona Florence + The Machine/Warpaint/Tame Impala şi cu o voce feminină ce-ar putea-o face să roşească pe Florence Welsh, Lights Out! se apropie de lansarea EP-ului de debut. Îşi vor tura propulsoarele stereo la maximum în Zorki – Off the record!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress