DJ PALOTAI [TILOS RADIO, REWIND] HU


11 noiembrie, 23:00 – 06.00
DJ PALOTAI / Dj set
Dj Missile / Dj set
Visuals: Lamaskier
Boiler Club
Entrance: 10 RON Before /15 RON After 23:23

Zsolt Palotai care de curind a implinit 50 de ani continua sa inspire si sa cultive muzica si cultura electronica alternativa

E putin probabil sa existe cineva interesat de scena muzicii electronice din Europa de Est care sa nu fi auzit de Zsolt Palotai si performantele sale muzicale eclectice. Un veteran al scenei, Palotai este unic – in ciuda trecerii timpului probabil inca cel mai influent DJ din Ungaria, reusind sa transceada barierele impuse de stiluri muzicale si de trendurile efemere cu un fanatism calm – selectand cele mai noi, unice si influente piese.

Fara el scena de muzica electronica din Ungaria nu ar mai fi fost la fel. Dupa ce si-a abandonat Colegiul de Educatie Fizica – s-a mentinut in forma ca DJ in clubul Tilos mixand in fiecare seara cate 10-12 ore, an dupa an. El a introdus varietatea de muzica prezenta acolo: punk, jazz si hip-hop, de la muzica folk pana la acid – trecand apoi la Tilos Radio care pe vremea aceea era o statie pirat. O perioada destul de indelungata Zsolt a fost singurul DJ din A-club si Tilos Radio.

In activitatea sa de DJ, Palotai a pus muzica alaturi de aproape fiecare nume mare ce a vizitat Ungaria, si s-a imprietenit cu multi dintre acestia. Apare constant si in restul Europei, de ex la Batofar in Paris, unde a fost rezident pana in Noiembrie 1999, si e, poate, unul dintre putinii Dj din est-europeni care au fost invitati la festivalul Burning Man.

O sa avem mixand alaturi de Palotai pe tanarul talent Dj Missile si pe rebelul Vj Lamaskier.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress