SOON! – Lansarea primei reviste de ceramica contemporana din Romania – Ceramics Now Magazine


Lansarea primei reviste de ceramica contemporana din Romania – Ceramics Now Magazine va avea loc la inceputul lunii decembrie in libraria Book Corner Librarium (Cluj), si care va culmina cu o expozitie de ceramica contemporana la care participa 15 de artisti internationali (cu vernisajul in 9 decembrie, la Fabrica de Pensule, Cluj).
http://www.ceramicsnow.org/

Ceramics Now Magazine este cea mai noua publicatie de ceramica contemporana din lume. Publicam interviuri cu artistii consacrati din domeniul ceramicii, prezentam profile ale acestora, imagini de inalta calitate cu lucrarile lor, si functionam ca o sursa de informatie si inspiratie pentru artisti. Online, cu peste 65 de artisti reprezentati, 2000 de lucrari publicate si 50 de interviuri exclusive, suntem in top 3 al celor mai accesate site-uri de ceramica contemporana din lume.

Primul numar al revistei Ceramics Now va aparea la sfarsitul lunii noiembrie, si va contine peste 40 de articole si interviuri cu artisti consacrati din domeniul ceramicii contemporane. Aceasta este editata in limba engleza, iar distributia ei va fi facuta in mare parte in SUA si Marea Britanie, insa ne dorim sa facem cunoscut faptul ca in Romania (Cluj) se editeaza o revista de ceramica contemporana.

In numarul al doilea (ce va aparea in Martie), vom avea o categorie speciala dedicata ceramistilor romani, asadar avem toate motivele sa ne dorim promovare si in Romania. Pentru sfarsitul anului viitor ne propunem sa infiintam o bursa pentru tineri ceramisti romani in SUA.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress