Concurs de proză în liceele din Cluj-Napoca, organizat de Revista Echinox


Concurs de proză în liceele din Cluj-Napoca, organizat de Revista Echinox

Dacă vrei să fii premiat şi/ sau invitat la acest atelier, dovedeşte-ne de ce eşti în stare! Trimite pe adresa de e-mail a redacţei (echinox@gmail.com), până pe 20 noiembrie, un text de proză între trei şi zece pagini (subiectul mailului – Concurs de proză). Nu uita să menţionezi liceul şi clasa.

Concurenţii au şansa să câştige premii în bani şi cărţi, precum şi ocazia de a fi invitaţi la un workshop intensiv, la Facultatea de Litere, unde vor cunoaşte trei scriitori români contemporani importanţi – Simona Popescu, Matei Florian şi T.O. Bobe. Aceştia vor susţine, timp de trei zile (9-11 decembrie), o serie de seminarii private de scriere creatoare cu grupe de elevi şi studenţi. La sfârşitul atelierului, cei mai buni dintre participanţi vor fi invitaţi la tabăra de creaţie Echinox, care va avea loc în luna august a anului viitor (all inclusive!).

www.revistaechinox.ro
www.facebook.com/echinox

Acest concurs este primul dintr-o serie de trei, fiecare fiind urmat de un astfel de atelier. Următoarele două vor avea loc la începutul anului viitor, având invitaţi alţi scriitori contemporani importanţi. Toate evenimentele fac parte din proiectul Echinox 2.0, demarat luna aceasta – este vorba de un proiect amplu, pe o durată de un an şi jumătate, printre ale cărui obiective se numără şi implicarea mult mai puternică în descoperirea şi formarea tinerilor cu potenţial literar, precum şi promovarea culturii autohtone  contemporane în rândurile elevilor şi ECHINOX este revista de cultură a studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai, având o tradiţie de peste 40 de ani. Actualmente, Echinox este editată de studenţi ai Facultăţii de Litere, în paginile publicaţiei apărând articole în limbile română şi maghiară.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress