Față de Mureș: Reghin – Tîrgu Mureș

Avem plăcerea de a vă invita la o plimbare pe malul Mureșului. Asociația UndaVerde propune un traseu alternativ experimental pentru bicicletă pe segmentul Reghin – Tîrgu Mureș, cu locuri de popas, locuri de contemplat, pe malul Mureșului.

Calea bătută până de curând doar de pescari și utilaje agricole este acum un traseu folosit pentru alergare, plimbare și pedalare, departe de circulația auto, cu un plus de confort și de siguranță în deplasare. Marcarea traseului prin borne și indicatoare de direcție, panourile cu informații legate de biodiversitatea și atracțiile zonei, și locurile de popas au fost realizate cu intervenții minimale, cu ajutorul localnicilor și al studenților, cu sprijinul firmei Anvergo. În cadrul proiectului au fost implicate autoritățile localităților traversate.

Traseul Față de Mureș va fi inaugurat prin experimentare pe teren pe 15 octombrie 2011. Întâlnirea are loc în zona Weekend la bac la ora 12.00, in dreptul pistei de carting. Plimbarea de după, este presărată cu surprize!

Vă așteptăm!

un răspuns la Față de Mureș: Reghin – Tîrgu Mureș

  1. Turul se axeaza pe prezentarea evolutiei zonei centrale afectate de demolarile pentru noul centru civic. Vom discuta despre ce s-a demolat care au fost motivele pentru aparitia Casei Poporului si a noului centru civic ce a ramas evolutia zonei urbanismul anilor 80 spatiile din spatele blocului si posibilitati de dezvoltare actuale ..Data 08 octombrie..Punct de intalnire Piata Unirii intersectia bd Unirii cu bd Regina Maria la parterul primului bloc de langa statia tramvaiului 32 .Ora de intalnire 10 30.Traseu Bd. In cazul in care exista mai multe persoane inscrise pentru ziua de sambata vom organiza un nou tur pe acelasi traseu in ziua de duminica.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress