Egretta vs. OOo

Ca să fie ca la Cluj, concertele Grimus şi The MOOod de vineri se suprapun, dar am vorbit noi cu oameni sus-puşi care au promis ca The MOOod să nu înceapă până nu termină veteranii Grimus, (cineva trebuie să coordoneze valul de concerte din Cluj). Şi am făcut chestia asta pentru că ne-a intrigat critica blazată a lui evilmonkey despre concertul tinerilor de la Peninsula 2011:

The MooOd monopolizau fundalul sonor când am intrat la Peninsula 2011. De la distanţa mi se părea o smiorcăială indie nervoasă cu iz neaoş britanic “for fokin’ shoit”, imitata de câţiva trecători într-un mod exagerat, dar care probabil nu mi-ar mai fi părut deloc deranjantă, dacă aş fi fost în faţa scenei. Îi mai văzusem la Boiler Club şi cred că sunt o trupă care mă face să nu-mi pierd speranţele în legătură cu tânăra generaţie de trupe româneşti, o trupă care a evoluat mult de la lansare, faptul că au cântat pe a doua scenă ca importanţă la Peninsula fiind o confirmare în plus a acestui lucru. Timbrul şi stilul vocal adoptat de front-man-ul The Moood, care în mod evident e şi motorul formaţiei, e o chestie de genul: love it, or hate it. La mine e mai mult spre “hate it”, dar în combinaţia asta muzicală e suportabil. Din păcate nu am mai ajuns la Kiss Terace să-i văd de aproape pe The Moood, pentru că trebuia să scap de rucsac, să campez şi să mă orientez în noul spaţiu al festivalului cu ajutorul unei beri. Am auzit păreri bune despre concert şi cred că trupe ca ei trebuie încurajate. Regretul meu este că nu avem în fiecare oraş mare câte 10 ca ei sau poate mai puţini, dar la fel de tineri, energici şi entuziaşti şi care să cânte şi altceva decât “romanian-rock”.

Dacă încă nu sunteţi convinşi că tre să alergaţi de la Euphoria la Flying, băieţii şi-au pus la ascultat noul album pe pagina de Facebook.

un răspuns la Egretta vs. OOo

  1. Apăi degeaba. Dacă-i în scorbura aia de circ zburător I won’t be going. In Euphoria au prostul obicei să pună concertele de la ore imposibile. Deci dacă ăia încep la 22, adică pardon, la 23 cu tot cu frecat menta pe scenă, întins cabluri si dinalea, ceilalţi când or să înceapă? La 2 AM? Adică fix la ora la care se închid barurile în cam orice ţară civilizată. Merci, nu. I’d rather be in bed, sleeping.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress