CLUJ INDIE FEST

7-8 Octombrie
Flying Circus Pub

    Vineri, 7 octombrie, ora 21:30
    VETOES (uk)
    Will Doo
    Sambata, 8 octombrie, ora 21:30
    Jumpin’ Quails (it)
    Sophisticated Lemons

20 Ron primele 200 bilete, 30 Ron/ambele zile, 20 Ron/seara

VETOES

Trupa britanică combină stilul indie rock cu math rock si punk. Rețeta british sună interesant și exotic și cred că putem afirma cu tărie că este un combo de negăsit în România. De asta vă recomandăm concertul VETOES. Pentru ca avem nevoie de concerte de calitate, pentru ca muzica live trebuie nu numai respectata dar si sustinuta, pentru ca fara ea viata n-ar mai fi asa melodioasa.

Trupa VETOES s-a format in 2009 in Cambridge. Stabiliti in Londra, sustin concerte la BBC Introducing si Steve Lamacq’s ‘Going Deaf for a Living’. Lucreaza cu producatorul Adam Whittaker (Grimus/Doves/Amy Winehouse) la inregistrarea primului lor EP ‘Ritalin/Ritalout’ semnat cu casa de discuri independenta SpaceRay Records. 

http://soundcloud.com/vetoes
http://www.myspace.com/vetoes

‘Foals, Biffy Clyro şi Blood Brothers pe ACID’ – The Chase Manhattan
„Vetoes sunt pe scurt pur şi simplu indie rock and roll la cel mai înalt grad.” – BBC Introducing
„Sunt multe trupe, până şi în topuri, care nu le egalează energia…” – Indie Bands Blog
„Brută, gălăgioasă şi plină de energie furioasă şi articulată ” – New Music Matters
„Fresh faced guitar pop sex never tasted so good.” – Club Velocity

The Jumpin Quails (Italy – Indie/ Beat/ Psychedelic Rock)

The Jumpin’ Quails si-au inceput activitatea intr-un decor al anilor ’60, imbinand surf-ul cu indie si accente de rock. S-au lansat in lumea underground-ului din Turin si au devenit cunoscuti in urma turneelor de prin Europa. Primul lor LP, „What’s Your Jump Like?” e compus dintr-o serie colorata si dura de piese nepublicate care imbina beat-ul classic al anilor ’60 cu sound-ul plastic din ’80.

In ultimii doi ani The Jumpin’ Quails au fost implicate in trei turnee prin Europa, reusind la inceputul anului 2011 sa lanseze albumul ‘Bishops In Tea Shops’ – populat cu personaje libertine si blestemate ansamblate intr-un scenario kaleidoscopic. Soundul garage al anilor 60 este present si pe acest album, insa post punk-ul isi intra in drepturi alaturi de surf si mici “contaminari” synth-etice.

Albume :

Bishops In Tea Shops 2011

Than Today  2011

http://www.jumpinquails.com/

Sophieticated Lemons (Romania – Alternative/Indie)
Sophisticated Lemons lua nastere in Bucuresti in 2008, la initiativa basistului Andu Iosif , bateristului Andrei Popa aka Spike si a lui Andrei Dragusanu (lead guitar, backing vocals). Odata cu aparitia in trupa a vocalului Radu Osaciuc si-au definit stilul si au inceput sa concerteze prin numeroase cluburi bucurestene, dar si din tara, si sa se implice in diverse proiecte alaturi de trupe mai vechi ale scenei muzicale alternative.

http://www.sophisticatedlemons.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress