MARSUL BICICLISTI​LOR CLUJENI – Editia speciala

Editia speciala de 22 septembrie 2011 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

JOI, 22 septembrie 2011, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 49-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie anului 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa
Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 17:30. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00.

Va avea un caracter aniversar prin faptul ca marcheaza patru ani de la inceputul seriei lunare si un caracter special prin faptul ca se tine nu in ultima joi a lunii, ci in penultima, fiind dedicata zilei de 22 septembrie – Ziua Europeana Fara Masini.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni.

Traseul propus pentru mars este: Parcul I.L.Caragiale – str.C-tin Daicoviciu – str.E.Isac – str. Gh.Sincai – p-ta L.Blaga – str.Republicii
– str. Avram Iancu – p-ta T.Cipariu – bd.N.Titulescu – str.Unirii – str. Al.Vaida-Voevod – str.Teodor Mihali – p-ta Marasti – bd.21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – str. Petru Maior – p-ta L. Blaga – str.Napoca – bd. Bd. Eroilor – p-ta. A. Iancu, str. Cuza Voda – p-ta. Mihai Viteazul – str. Regele Ferdinand – Parcul I.L. Caragiale.

Marsul va fi urmat de la ora 19:30 la Biblioteca „Heltai” de proiectie foto si dezbatere publica privind circulatia cu bicicleta in Cluj-Napoca intre promisiunile autoritatilor si realitatea din teren, cu intrare libera.

Detalii despre actiunea de joi si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul
www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress