Avem nevoie de tine pentru a finisa Parcul Rustic “La Butuci”

Te vrem voluntar! (Te rugam da mai departe!)

Avem nevoie sa pui umarul langa noi pentru a ajuta Parcul Rustic “La Butuci”. Poti sa ni te alaturi chiar si dupa program. La parc se lucreaza dupa-masa.

Pentru a fi voluntar, trimite-ne un mail la adresa labutuci@gmail.com cu: numele, prenumele, nr. de telefon si zilele in care ne putem baza pe sprijinul tau pana cel tarziu in data de 6 septembrie 2011. Nu uita sa specifici in titlul mesajului „Vreau sa fiu voluntar – Nume si Prenume”. Pentru alte detalii, te rog sa ne contactezi si te vom informa despre toate aspectele.

Asociatiile OST (Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc) si ATAC (Asociatia pentru Turism Activ Cluj) cauta voluntari pentru extinderea singurului parc rustic amenajat in Cluj-Napoca!

In luna septembrie a acestui an se vor redeschide lucrarile de amenajare a frumosului parc de pe malul somesului. Timp de 3 saptamani, in cadrul unui proiect coordonat de Fundatia Comunitara Cluj si finantat de Provident Financial Romania, vom lucra la extinderea, dezvoltarea si infrumusetarea locatiei cu butuci.
Printre muncile si distractiile asteptate: exercitii de indemanare cu sapa si harletu’, tonifiere biceps, triceps la rostogilirea butucului, decojirea cu rindeaua, bere rece de la terasa lui Radu si alte improvizatii ad-hoc.

Mai jos punctam cateva chestiuni ce te pot interesa:

– Lucrarile vor dura cam 2-3 saptamani, intre 5 si 20 septembrie. Intervalul poate varia in functie de vreme si de furnizorii de materii prime
– Se va lucra 6 zile din saptamana. Duminica ne odihnim, ca sa fim pregatiti pentru o noua saptamana. In timpul saptamanii lucram dupa-masa, de la 14:00 pana la lasatul serii, iar sambata te chemam din zori, sa bem impreuna cafeaua.
– Intr-o anumita limita de persoane, vom oferi si o masa calda pe zi;
– Toate lucrarile vor fi efectuate la locatia actuala a parcului, vis-a-vis de Sala Sporturilor.
– Nu trebuie sa ai o conditie fizica de invidiat ca sa fi voluntar. Asteptam voluntari de orice varsta si orice marimi. Lucrarile vor fi variate, deci oricine poate ajuta cu ceva.
– Nu e nevoie sa aduci nimic. Hai in haine de lucru si adu cu tine doar voia buna.
– Pentru a ni te alatura ca voluntar, trebuie doar sa ne contactezi precum e descris mai jos

Noi ne-am distrat pe cinste anul trecut si vrem sa impartasim asta cu tine pentru ca, crede-ne pe cuvant, experienta asta chiar merita!

Daca ne poti ajuta altfel decat cu prezenta fizica ca voluntar, nu ezita sa ne contactezi. Mereu va fi nevoie de imprumutat o idee, un numar de telefon, un harlet sau o grebla.

Parcul ¨La Butuci¨ a fost ridicat pe malul Somesului, toamna trecuta, prin puterea unui grup de tineri cu imaginatie si initiativa si sub finantarea Provident Romania.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress