CLUC 2011 (Crazy Legs Unicycle Contest)

A 2-a editie a Concursului de monociclism Crazy Legs – CLUC 2011 (Crazy Legs Unicycle Contest).
Concursul va avea loc sambata, 30 Iulie, in Parcul La Butuci, pe malul Somesului, langa Podul Garibaldi, vis-a-vis de Sala Sporturilor, Cluj-Napoca. Evenimentul va incepe de la ora 13.00.

Concursul este singurul de acest fel din Romania si are ca scop promovarea si incadrarea acestei discipline sportive printre sporturile extreme/alternative din Romania. La concurcul din anul acesta sunt confirmati 14 participanti, plus patru rideri foarte experimentati veniti din Ungaria, pentru a atesta valoarea concursului.

Spatiu este desfasurat pe aproximativ 700 de metrii patrati, impartiti in trei zone: Zona rectreativa, Zona destinata publicului si Zona de traseu.

Concursul va avea mai multe trasee, care vor fi parcurse de catre cele doua categorii de participanti, incepatori si avansati, fiecare cate doua trasee, la care se adauga alte doua trasee de dual (in oglinda). Acestea din urma asigura un format competitional in care doi concurenti evolueaza in acelasi timp pe cate un traseu asemanator, in contratimp. Se vor organiza calificari in urma carora primii cinci din fiecare categorie se vor bate pentru o pozitionare cat mai buna. Premiile vor vi impartite pana la mentiunea a 2-a.

La editia de anul acesta a concursului vor fi prezenti si 4 monociclisti internationali, care vor evolua intr-un show demonstrativ de trial, freestyle si flat.

Se vor pune la dispozitie locuri de odihna cu umbrele pentru unbra, toalete, dar si racoritoare si gustari reci. Parcul La Butuci este intretinut de catre Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc.

Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/event.php?eid=168437149893156

un răspuns la CLUC 2011 (Crazy Legs Unicycle Contest)

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress