Atelierul de scenaristica SECVENTE

Continua inscrierile pentru atelierul de scenaristica SECVENTE
Vor fi selectati opt participanti, iar unul dintre ei va castiga 10.000 de euro

Perioada de inscriere pentru atelierul de scenaristica SECVENTE a trecut de jumatate, si au mai ramas doua saptamani in care scenaristii cu experienta, sau cei aspiranti; cineastii, sau cinefanii pot sa-si inscrie scenariile de lung metraj fictiune pe www.ateliersecvente.ro.
Ultima zi de inscriere este 20 iulie, iar pe 20 august, dupa analizarea scenariilor primite, se vor anunta cei opt participanti selectati de catre tutorii atelierului: Razvan Radulescu si Alex Baciu.
Prima editie a atelierul de scenaristica SECVENTE se va intinde pe o perioada de sase luni (septembrie 2011- martie 2012) si va fi impartita in trei sesiuni de lucru a cate patru zile fiecare. La finalul atelierului, participantii vor avea ocazia sa-si prezinte proiectele producatorilor si regizorilor autohtoni. Unul dintre scenarii va fi declarat castigator si SAGA FILM va oferi 10.000 de euro pentru cumpărarea lui.
Sub indrumarea tutorilor Razvan Radulescu si Alex Baciu, participantii vor lucra la analizarea, rescrierea si finalizarea scenariilor pe care le-au inscris la atelier. Pe langa consultarile individuale cu tutorii, vor fi organizate cursuri intensive si studii de caz deschise publicului, sustinute de profesionisti consacrati din industria cinematografica romaneasca: Corneliu Porumboiu, Nae Caranfil, Florin Serban, Marian Crisan si Adrian Sitaru. Cei interesati sa participe la aceste cursuri, in calitate de observatori, pot sa trimita un email la adresa contact@ateliersecvente.ro pentru a se inscrie.
Participanţii vor fi expuşi în cadrul atelierului la adevărata lume a cinematografiei româneşti, nu doar la informaţii teoretice. Ei vor lucra şi vor primi sfaturi de la membri activi ai industriei, vor interacţiona cu regizori, scenarişti, producători şi actori. Vor lucra cu tutorii aşa cum scenariştii lucreaza cu script-doctori. Participanţii vor trece la un nou nivel în cariera lor şi nu vor învăţa doar reguli legate de scrierea scenariilor, ci vor ajunge să înţeleagă cum funcţioneză întreaga industrie.

Mai multe detalii despre înscriere şi regulamentul complet pot fi gasite pe site-ul www.ateliersecvente.ro.
Atelierul este organizat de Asociatia culturala SECVENTE, in parteneriat cu SAGA FILM si cu sustinerea Centrului National al Cinematografiei.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Liternet, Cinemagia, Cinefan, Filmreporter, Cinemarx, Port.ro şi Brands & Bears.

Persoana contact: Oana Kelemen – coordonator proiect
Asociatia SECVENTE
Adresa: strada Dimitrie Racovita, nr. 8, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 021 317 33 60 / 61-63
Fax: 021 317 33 64
Mobil: 0740301855
Email: contact@ateliersecvente.ro, inscrieri@ateliersecvente.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress