Infanta. Ghid de întrebuinţare- TEATRU 2.0 (Fab. de Pensule)

Teatru 2.0, în parteneriat cu Fabrica de Pensule, vă invită sâmbătă, 9 iulie, ora 20, la premiera spectacolului Infanta. Ghid de întrebuinţare, one-woman show cu Georgia Căprărin, în sala Studio a Fabricii de Pensule.

Infanta are la bază textul Savianei Stănescu, care primeşte, în citirea regizoarei Diana Dragoş, noi valenţe şi înţelesuri. Un personaj fictiv încearcã sã supravieţuiascã într-o mulţime „realã” prin remodelarea celorlalţi, distribuirea lor în povestea vieţii lui. Totul este relatat ludic-detaşat, prin raportarea la figura istoricã a Infantelor. E un spectacol despre fragilitatea lumii interioare (inventate), şi despre nevoia de toleranţã a celuilalt.

În sala de aşteptare dintr-o gară, o femeie încearcă să comunice cu persoanele înghesuite pe şi între scaune şi bagaje. Cu umor şi nonşalanţă, personajul umple timpul dintre sosirile trenurilor, oferind subtile indicii despre propria viaţă, care prinde contur abia spre final. În tot acest timp, fiecare tren e aşteptat cu emoţie şi nerăbdare, dar nu pentru a pleca undeva, ci dintr-un motiv cu totul personal, al cărui secret va fi dezvăluit în acelaşi mod comico-jucăuş.

Text: Saviana Stănescu

Regia: Diana Dragoş

Coregrafia: Alexandra Maria Baba

Cu: Georgia Căprărin

Preţul biletului este de 10 lei. Pentru rezervări sunați numărul de telefon 0748940531 sau scrieți la adresa de email teatru2.0@gmail.com.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress