Eclectism – ziua 3 la alternaTIFF


A treia zi de alternaTIFF a început cu concertul Electric Brother de la Meeting Point. Cu această ocazie a fost lansat cel de-al doilea album solo al artistului: “Pe Pământ”. O apariție  calmă și sigură de sine, Electric Brother are profilul unui muzician complet. Curtea Muzeului de Artă a fost transfigurată cu ajutorul sunetelor exotice și eclectice dar și datorită “cameo”-ului Mariei Popistașu, care a interpretat la voce câteva piese.

Seara, a continuat în Boiler Club cu trupa Electric Fence, apărută peste noapte, dar care suna extrem de bine și fresh. Amestecă cu o dezinvoltura suspectă unor debutanți ritmuri funk, reggae, d’n b sau elemente etno cu cele mai sexy riff-uri din festival. Și încă n-am amintit de vocea feminină, autoritară și mai simpatică decât a lui Beth Ditto.

Dacă publicul de joi nu văzuseră încă filmul GANDU, cu siguranță nu l-au ratat a II-a zi. Gandu Circus e o trupă de sine stătătoare, formata din Q – regizorul filmului – și Neel – chitaristul de la trupa indiană Five Little Indians. Cei doi promovează soundtrack-ul filmului printr-un set aproape “cinematografic”: proiecții speciale pentru fiecare piesă,înlănțuire studiată a track-urilor și un rap bengalez frust care te transpune instant în atmosfera filmului. A urmat dj setul lui K-LU pănă în zori.

PS: Urmăriți pe www.tifftv.ro alternaTIFF URBAN session cu Lights Out!, Electric Fence și Robin and the Backstabbers.

Silviu Medeșan

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress