Eclectism – ziua 3 la alternaTIFF


A treia zi de alternaTIFF a început cu concertul Electric Brother de la Meeting Point. Cu această ocazie a fost lansat cel de-al doilea album solo al artistului: “Pe Pământ”. O apariție  calmă și sigură de sine, Electric Brother are profilul unui muzician complet. Curtea Muzeului de Artă a fost transfigurată cu ajutorul sunetelor exotice și eclectice dar și datorită “cameo”-ului Mariei Popistașu, care a interpretat la voce câteva piese.

Seara, a continuat în Boiler Club cu trupa Electric Fence, apărută peste noapte, dar care suna extrem de bine și fresh. Amestecă cu o dezinvoltura suspectă unor debutanți ritmuri funk, reggae, d’n b sau elemente etno cu cele mai sexy riff-uri din festival. Și încă n-am amintit de vocea feminină, autoritară și mai simpatică decât a lui Beth Ditto.

Dacă publicul de joi nu văzuseră încă filmul GANDU, cu siguranță nu l-au ratat a II-a zi. Gandu Circus e o trupă de sine stătătoare, formata din Q – regizorul filmului – și Neel – chitaristul de la trupa indiană Five Little Indians. Cei doi promovează soundtrack-ul filmului printr-un set aproape “cinematografic”: proiecții speciale pentru fiecare piesă,înlănțuire studiată a track-urilor și un rap bengalez frust care te transpune instant în atmosfera filmului. A urmat dj setul lui K-LU pănă în zori.

PS: Urmăriți pe www.tifftv.ro alternaTIFF URBAN session cu Lights Out!, Electric Fence și Robin and the Backstabbers.

Silviu Medeșan

FacebookGoogle+Twitter

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2018 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress