International Romani Art Festival la Cluj

Clujul va gazdui cea de-a cincea editie a International Romani Art Festival (IRAF). Recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cele mai reprezentative evenimente culturale, cu o structura unica, care imbina traditia cu cele mai noi forme de expresie artistica de inspiratie roma, IRAF promite clujenilor 4 zile pline. Peste 100 de artisti si artizani din 11 tari ale lumii, un program bogat incluzand concerte, reprezentatii de dans, proiectii de film, expozitii de fotografie, lansari de carte, spectacole de foc si circ modern, targ de mestesugari, activitati pentru copii, activitati de informare, workshopuri si dezbateri, activitati in cadrul penitenciarului, vor umple strazile orasului in perioada 16-19 iunie.

IRAF aduce in Cluj TARAF DE HAÏDOUKS – una din trupele preferate ale lui Johnny Depp

Renumitul Taraf de Haїdouks din Clejani este primul artist confirmat de organizatori in line-up-ul aceastei editii a festivalului. Programati pentru seara de vineri, 17 iunie, cei 12 lautari promit un show autentic senzational, cu care au uimit pe cele mai mari scene ale lumii, dar pe care il traiesc cu o si mai calda pasiune numai acasa.

Mitsoura – o voce unica pe scena International Romani Art Festival

Mitsoura “este un proiect prea bun pentru a nu fi aratat si clujenilor. IRAF expune cultura roma in impostaze uimitoare iar Mitsoura este poate cel mai bun exemplu de a arata cat de departe pot fi duse limitele unei traditii. Iar asta nu doar de dragul de a le depasii ci intr-un mod autentic extraordinar. Mitsoura iti da acea vibratie anume, pe care putini artisti reusesc sa o transmita” Emilia Paunescu- vice-presedinte Asociatia Culturala Turn.

Dubioza Kolektiv pentru prima data in Cluj-Napoca

Un show scandalos se anunta in Cluj pentru data de 16 iunie.  IRAF  iti aduce in prima seara a evenimentului  una dintre cele mai explozive trupe live din Balcani, Dubioza Kolektiv. Cu un mesaj puternic si versuri politice explicite, DK s-a facut auzita pe scenele celor mai mari festivaluri europene in ultimii 7 ani. Sziget Festival, Exit Festival, Eurosonic Festival, Balkan Trafik Festival, Socha Reggae Riversplash Festival, Real Beat Festival, Dirty Old Festival, Fusion Festival, Topvar Rock Festival sunt doar o mica parte din locatiile in care fenomenul Dubioza Kolektiv a adunat mase.

Mai multe detalii despre ce mai vezi si asculti la IRAF cat si informatii despre program, bilete, cazare si reguli de acces in festival gasesti pe www.iraf.ro.


www.iraf.ro

www.facebook.com/event.php?eid=183414925040219

www.youtube.com/user/BuBuBookinghouse

www.myspace.com/turniraf

www.twitter.com/IRAFest

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress