Norway Today

“Norway Today”
Sâmbătă, 28 mai, ora 21:30
În curtea interioasă la Hotel Transilvania,
str. Regele Ferdinand, nr. 20
preţ bilet: 10 lei

“Norway Today” e un fel de lumina de la capatul tunelului. Iar tunelul e plin cu angoasele, trairile, si frustrarile de care ne lovim zilnic, de la imposibilitatea de a ne gasi perechea perfecta la dorinta aceea adanc ascunsa in noi sa lasam totul si sa “ne luam lumea in cap”. Doar ca personjele lui Igor Bauresima (Audience Award in 2001 pentru cel mai bun dramaturg la Mühlheim Theater Days Festival) o fac cu un tragism comic si totodata un umor si o prezenta de scena iesite din comun. Anca Lacusteanu si Adrian Balint ii interpreteaza pe cei doi tineri satui de ceea ce inseamna monotonia rutinei zilnice dar care gasesc totusi speranta cu fler, savoare si originalitate.

Piesa dureaza aproximativ 45 de minute. Rezervari la 073-079-42-69.

Pe perioada de vara the Cluj Theatre Company si Cluj Movie Nights vor fi active la Hotel Transilvania, in aer liber, in fiecare sambata seara de la ora 21:30. Keep Cluj alive in perioada de vara!

2 răspuns la Norway Today

  1. bine că schimbară ceva la afișul ăsta oribil.
    Totuși, patru fonturi folosite, dintre care ”celebra” monotype corsiva si unul pe care il vezi pe ambalajele de mărfuri, diacritice lipsă sau inlocuite cu unele care nu se folosesc în limba română, text pe toată pagina să acoperim gospodărește tot spațiul…
    Cum ziceam, bine ca l-au facut alb negru măcar, așa te dor ochii mai puțin.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress