Program UpDown Cup Cetățuie

UpDown Cup – Downstairs Dual Downhill este evenimentul deschizător al sezonului de mountainbike din România. Organizat prima dată în 2008, a ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție și va avea loc in 28 mai pe dealul Cetățuia în Cluj-Napoca.

UpDown Cup este cel mai important concurs  urban mountainbike din sud-estul Europei, anul acesta având confirmați participanți din Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, și România. Concursul de dual downhill se va desfășura pe un traseu amenajat special pentru eveniment. Atât elementele din traseu cât și formatul competiției, bazat pe sistemul dueluri “unu la unu”, garantează spectaculozitatea întrecerii. Premiile de 5000 de euro sunt acordate primilor șapte clasați, iar taxa de înscriere este 150 lei și include acces festival și afterparty, pachetul promo și șansa de a lupta pentru unul din cele 7 premii cash.

Manifestările cultural – artistice din cadrul evenimentului vor avea loc pe locația concursului și vor cuprinde: concerte live&DJ’s cu artiști din România, Ungaria și Anglia, expoziție de fotografie și grafică, open-air shops and sampling points, coffe&tea, tombole.

UpDown Cup este un eveniment realizat de Asociația Sportivă DaPont cu sprijinul partenerilor Burn Energy Drink, EuroGsm, Fundango, Irish Music Pub și Primăria Cluj-Napoca.

La punctul info UpDown Cup din cadrul festivalului veți putea achiziționa unul din pachetele UpDown Cup:

–       Pack Burn UpDwC –40 lei. Pachetul conține tricou oficial, program eveniment, promos, acces festival  și afterparty și bilet la tombola specială UpDown Cup

–       Pack UpDwC           –30 lei. Pachetul conține dvd’s, program eveniment, promos, acces  festival  și afterparty și bilet la tombola specială UpDown Cup

–       Premiile tombolei speciale UpDown Cup 2011 sunt un Iphone 4, un mountainbike și o excursie pentru două persoane la evenimentul Drop’n’Roll 2011,11-14 augus, masivul Parâng.

Desfășurarea evenimentului UpDown Cup:

Sambata 28 Mai

09:00  – Inscrieri concurs

NDJ Welcome Warm-up(RO)

10:00  – Antrenamente libere

12:00  – Antrenamente oficiale

14:00  – Concert

Wildflower Blues Band(HU)

15:00  – Calificari concurs

DJ TG Lupin (HU)

17:00  – Concert

Irie Mafia Sound(HU)

18:00  – Finala concurs

Tk Soundz(UK)

20:00   -Festivitate Premiere, tombolă

20:30  – Concert

High Grade Band(HU) & Junior Brown ft. Deadly Hunta(UK)

22:00  – After Party la Irish Music Pub

Tg Lupin(HU) Tk Soundz(UK) Deadly Hunta(UK) Jaheyo(RO)

Confirmându-și renumele obținut la edițiile anterioare, UpDown Cup vă pregătește o ediție incendiară pe care nu trebuie să o ratați.

Pentru detalii și alte informații www.updowncup.ro

Vă așteptăm cu drag!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress