Concert byron

Concert byron la Cluj

28 mai, ora 22
Euphoria Music Hall

Intrarea: 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru studenti.


Dupa succesul concertului din turneul de lansare a celui mai nou album, Perfect, cei de la byron se reintorc la Cluj pentru un nou concert. Astfel, sambata seara, pe 28 mai, trupa va canta in Euphoria Music Hall incepand cu ora 22:00. Din program vor face parte atat piese binecunoscute de pe albumele Forbidden Drama si A Kind of Alchemy cat si vechi piese noi de pe cel mai recent album, Perfect. Acesta reprezinta o colectie de 16 cantece romanesti cunoscute, reorchestrate si reinterpretate in varianta byron. Printre ele se regasesc piese interpretate in original de Timpuri Noi, Phoenix, Mircea Florian, Celelalte Cuvinte, Ada Milea, Kumm, Luna Amara si altii.

“Istoria incepe fix inainte de Acoustic Drama. Atunci am hotarat sa avem doi invitati si sa cantam cate o piesa de-a lor si cate o piesa de-a noastra. In momentul in care s-a hotarat piesa pe care urma sa o facem cu Paula Seling ne-am dat seama ca stilurile nu se potriveau deloc. Respectiv stilul piesei respective cu stilul acustic, unplugged al byron-ului. Atunci a trebuit sa fac o reorchestrare, o adaptare, o reinterpretare a acelei piese, astfel incat piesa sa se potriveasca in context. Si a fost ca o manusa, s-a potrivit foarte bine! Acela a fost momentul in care Victor Panfilov, inginerul nostru de sunet din studio, si-a dat seama ca ar fi haios sa facem acelasi lucru cu mai multe piese”, spune Dan Byron, solistul trupei, despre cel mai nou album.

Trupa este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Vlad Bolborea (tobe).
Site oficial: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Myspace: http://myspace.com/byronmusicspace
Download: http://tinyurl.com/download-byron

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress