2 YEARS OF BOOHA BAR – ANNIVERSARY PARTY

2 YEARS OF BOOHA BAR – ANNIVERSARY PARTY
Sâmbătă, 28 mai, dupa ora 8 seara
Booha Bar, str. Piezisei, nr.19

Invitaţii serii:
Dj K-lu
TESCO DISCO

FREE PARTY FOR FREE PEOPLE:
INTRARE LIBERĂ!

K-LU pe numele său adevărat, Alin Constantin mixeaza o varietate de stiluri muzicale de la funk, jazz, nu-jazz, afro-beat, hip hop, pana la bossa nova, broken-beat si breaks.
In 2009 a participat la TM BASE, cel mai mare festival de muzica electronica urbana din Romania. A prestat in deschidere la britanicii de la True Ingredients. In prezent, Alin Constantin canta alaturi de instrumentisti cunoscuti în trupa Funky Growl, cu care se pregateste sa apară la editia din acest an al Festivalului de Jazz de la Garana. Mai colaboreaza si cu trupa Popa Sapca si se afla în fata unui nou proiect cu pianistul Teo Milea.

Mixuri: soundcloud.com/k-lu

Tesco Disco a inceput cu primele party-uri indie sub denumirea de Evidancehall 200000 Această formulă imbatabilă a zguduit ringul de dans între anii 1993 si 2000. Aceste chefuri aveau loc în fiecare vineri în oraşul universitar maghiar Pecs la clubul Rak Café. In 2004, resedinta se muta la Budapesta unde se adopta un nou nume: Tesco Disco, piesa de la formatia indie/pop EZ Basic. Pe langa seria petreceriilor lunare de indie/electro din cluburile renumite din Budapesta, an de an la SZIGET, BALATON SOUND sau VOLT FESTIVAL afterparty-urile sunt asigurate DJ KECSKE, singurul care a mai ramas in formula actuala.
Stiluri abordate: indie, synth-pop, electro, nu-rave, trash sau brit-pop.
http://www.myspace.com/tescoodiscoo

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress