Guilty Pleasures Party

GUILTY PLEASURES- SHAMELESS COLLEGE PARTY
Sâmbătă, 21 mai, ora 22:00

Booha Bar, str. Piezişă, nr.19
Invitatii serii: INDJSTIONE vs. BREAD&BUTTER
Fetele gratis/Baieti 10 lei

Bread & Butter
Arad
Web: http://www.mixcloud.com/breadtothebutter

Bread & Butter (Kitchen Collective / AR) mananca trufe, pune muzica eclectica si bea rom fin din Puerto Rico. Bucatarii sefi, Hiero si Daddy Africa invart rotile de fier lasand sa iasa prin difuzoare muzica proaspata de pe toate continentele. Dau foc la hambare, umezesc stripteuzele din priviri si reusesc sa impace trupele rivale de break-dance cand amesteca aromele de funk, hip-hop, big beat si samba cu mult bass si scortisoara.
Bread & Butter a servit la diferite evenimente, radiouri si bairame cu piscina. Cele mai bune gustari au fost alaturi de Masta Ace, Featurecast, Fine Cut Bodies, Feel Good Productions; si la adunarile Open Festival, Exit Festival, 48h, si Get Out.
Word to your daughter!

Indjstione
http://www.soundcloud.com/ventol

De fapt, individul care se ascunde după acest alias s-a născut mult mai devreme, prin primavara lui 1980, iar cinci ani mai târziu a rupt acul pick up-ului familiei, care trecuse deja de faza magnetofon şi se îndrepta spre era casetelor audio. Trecută şi asta, au venit CD urile, şi mai apoi muzica stocată direct pe cipuri de memorie, în zilele noastre. Dar cum în decursul vieţii a fost de nenumarate ori trimis la origini, a decis să o facă, 24 de ani mai tarziu, şi şi-a cumpărat un nou pick up, de data asta cu alte preferinţe muzicale decât cele de la vârsta de 5 ani, dar cu aceeaşi pasiune sinceră pentru sunete repetitive. Cam în aceeaşi perioadă, în orasul Torino, i-a cunoscut pe Rogga si Yorgl, alături de care activează sub numele de Hypnop, având rolul de MC, şi tentează formarea unui grup vocal-instrumental pe nume Sintoniac împreună cu alţi câţiva instrumentişti foarte respectabili. Deşi a avut o viaţă scurtă, Sintoniac a avut ocazia să concerteze alături de nume importante din scena underground italiana timp de doi ani. În prezent, având cartierul general la Cluj, colaborează cu oameni de ” pe zonă “, djing solo sau în echipă şi în alte proiecte electro-acustice de care probabil se va auzi în curand.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress