Stagiune de teatru de vară cu CTC: Amanta de Jacob Appel

CTC – The Cluj Theatre Company deschide stagiunea de vară în curtea interioară a hotelului Transilvania, str. Regele Ferdinand, nr. 20 începând din această sâmbătă, 14 mai ora 20 cu piesa ”Amanta” de Jacob Appel. Biletele se găsesc la recepția hotelului la prețul de 10 lei.

CTC își propune să aducă spectacole de Broadway mai aproape de publicul clujean, și pentru că teatrul Broadway este mai mult un teatru de divertisment și vacanță, el este cel mai bine-venit în timpul verii. CTC își propune să continue activitatea sa de vară în curtea interioară a hotelului Transilvania pe toată perioada lunilor mai, iunie, iulie și august cu producții incitante, originale și mai presus de toate, entertaining.

Amanta este o comedie tipică Broadway scrisă de Jacob Appel, un dramaturg tânăr și plin de vervă ale cărui producții au fost văzute la New York, Philladelphia și San Francisco. Lucian Țion este câștigătorul concursului de scenarii HBO iar actorii sunt toți membri ai Cluj Theatre Company care activează pe scenele clujene din 2010. O recenzie poate fi găsită la: http://evenimenteincluj.ro/2011/03/31/pe-broadway-la-cluj/


Mai multe informatii despre evenimentele CTC din aceasta vara pe www.facebook.com/ClujTheatreCompany.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress