Primul maraton montan al Apusenilor

În 25 iunie are loc prima ediție a Maratonului Apuseni. Organizat de secția universitară clujeană a Clubului Alpin Român, Maratonul Apuseni este prima competiție de trail-running organizată în Munții Apuseni, cu tabăra de bază în Băișoara.

Aveți ocazia de a ajuta echipa de organizare la punctele de realimentare, înscriere, puncte de îndrumare, video & foto etc. Pentru mai multe informații, vă rog să îi contactați pe organizatori la adresele contact@maratonapuseni.ro și constant_mara@yahoo.com.

Mai multe info. cu privire la maraton găsiți pe site-ul Maraton Apuseni.

Dacă vreți să participați, dar nu sunteți antrenați pentru maraton (39 de km, diferență de nivel 1580 m), vă recomand cursa de semi-maraton (aprox. 20 de km), la care să combinați alergarea cu mersul pe jos & povești cu alți participanți. Iar atunci o să vă vină sigur pofta de alte maratoane montane, unul dintre cele mai frumoase sporturi pe care le cunosc.

Credeți-mă, se poate alerga un maraton și cu trei ore de pregătire pe săptămână, segmentate în trei antrenamente, ceea ce dacă ați practica vreun sport de echipă înseamnă un antrenament jumătate pe săptămână. Dacă aveți chef de o astfel de pregătire prin Pădurea Făget ori prin Parcul Central, cu exerciții de forță apoi la halbere, trimiteți un mail la adresa adrian_dohotaru@yahoo.com. Dacă sunteți fumători, pe bune că nu trebuie să vă lăsați de fumat, nici eu nu m-am lăsat pentru curse.

4 răspuns la Primul maraton montan al Apusenilor

  1. Las’ că oricum e posibil ca unii să se lase de fumat când realizează că le face varză plămânii şi obosesc mai repede 😉

  2. Ok, ok, I’ll be the nice guy. Adevarul e ca fumez clar mai putin cand trebuie sa alerg la o astfel de cursa.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress