Mișcare în spațiul public: A Wall is a Screen

Mișcare în spațiul public: A Wall is a Screen

Tur de scurt metraje prin Cluj
Lu, 30 mai 2011, ora 21.30
Punct de întâlnire: Piaţa Muzeului

Oraşul ca un mare cinematograf – scurt metraje proiectate pe zidurile clădirilor. Cu ideea lor unică de proiect, grupul „A Wall is a Screen“ fascinează de ani de zile oameni din întreaga lume. Dibăcia cu care reuşesc să aleagă filmul potrivit pentru fiecare locaţie şi să ofere audienţei ocazia să îşi privească oraşul într-o lumină nouă şi captivantă fac din turul oraşului „A Wall is a Screen“ o adevărată experienţă.
În fiecare locaţie va fi prezentat un singur scurt metraj, după care partea tehnică şi spectatorii se mută la următorul loc de proiecţie. În Cluj utilizarea spaţiului public este încă un subiect neglijat. Grupul de experţi de film prezintă noi posibilităţi de creare a spaţiilor publice şi a efectelor cu ajutorul unui videoproiector şi a difuzoarelor. Bineînţeles traseul conceput de „A Wall is a Screen“ rămâne strict secret, astfel încât chiar clujenii vor fi uimiţi să găsească în colţurile cele mai ascunse mici cinematografe.
Turul durează aproximativ 1,5 ore, este gratuit şi are loc chiar şi pe timp de ploaie.

Evenimentul va avea loc în cadrul “Zilelor Clujului”.

„A Wall is a Screen“  este un grup format din şase artişti care se ocupă cu filmul în spaţiul public. S-au format în 2003 şi de atunci au proiectat în întreaga lume, fiind primiţi de către spectatori cu entuziasm.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress