Concert in memoriam Bob Marley – G.Ras & Riddim Colony Acoustic

Afis concert in memoriam Bob Marley

G.Ras & Riddim Colony Acoustic (HU)
Roots & Marley Tour
Concert Live Reggae Acustic
Soundsystem afterparty: Reggae – Dancehall
(Riddim Colony Sound: Gregory G.Ras, Leslie 2 Long, Ritchie Dixon)

Când: 12 mai, ora 23:00 fix

Unde: Gambrinus Pub – Subsol (se intră prin gangul de la Gambrinus Pub), Piața Unirii, nr. 25

Suport: 15 lei

În 11 mai 2011 se împlinesc 30 de ani de la data decesului lui Bob Marley.


Gregory G. Ras este un bine-cunoscut artist reggae/dancehall şi MC, cu un obiectiv clar: răspândirea mesajului pozitiv One Love, Unity and Righteousness. Scopul lui G. Ras este de a reda muzica reggae cu Tru Fire Livin’ si de a răspândi energia pozitivă. Gregory G. Ras nu este străin meleagurilor noastre, având trasee periodice în România, şi multe cunoştinţe şi colaborări cu cei din domeniul reggae românesc. În luna februarie, a venit solo la Cluj în Booha Bar (26.FEB) pentru un afterparty reggae cu show (după Jafa Mafia System). Înainte de asta a mai fost la Bucureşti (6.FEB. Suburbia, alături de El Negro). În direcţia opusă, artistul a reuşit să colaboreze în cu artişti internaţionali de reggae precum Ray Darwin, Warrior Mandingo, Sena, D Lion.

Gregory G. Ras este solistul proiectului Riddim Colony, o trupă din Budapesta care promovează muzica reggae, cunoscută pentru showurile live incendiare, la multe festivaluri de gen din Europa.
Înfiinţată în 2005, Riddim Colony este prima formaţie de reggae – dancehall (interpretat în stilul clasic Jamaican) din Ungaria. După o vreme, G. Ras a început să compună versuri şi muzică pentru formaţie, trecând în rândul din faţă, la microfon. În 2009, încep să apară şi invitaţiile la festivalurile internaţionale europene, precum Rototom Sunsplash (Benicassim, Spania).

http://www.myspace.com/gregorygras

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress