”Parastasul lui Viorel nu se mai ține aici” pe scenă

Afiș Parastasul lui ViorelCând: 11 mai, ora 20

Unde: Gambrinus Pub (Piata Unirii 25)

Ce se întâmplă când terapia psihologică așa cum se practică ea în vestul modern ajunge într-un sat uitat de lume din Apuseni? „Parastasul lui Viorel nu se mai ține aici” – deși poate titlul ne-ar face să ne gândim altfel – este o spumoasă comedie de situație în care câțiva ardeleni dintr-un sat de munte participă la consiliere pe tema dependenței de sex. Inițiativa umanitară care dorește să salveze aceste adevărate oi negre ale primitivismului social este susținută bine-nțeles de ONG-ul european „Fundația pentru întărirea vieții”, o instituție care se străduie să importe și în România valorile vestice. Reprezentanta lui dezinvoltă este d-șoara psihilog „de la oraș” (Renata Fabian), care folosește toți așii din mânecă pentru a-i convinge pe cei mai refractari dintre săteni, dar mai ales pe incoruptibilul Todoruț (Adrian Mureșan) de benficiile programului. Discuțiile neaoșe și intriga spontană, plină de umor, care se naște între aceste personaje jucate cu naturalețe de membrii trupei The Cluj Theatre Company (CTC) fac subiectul spectacolului scris și montat de Lucian Țion. Durata este de aproximativ o oră. Cu: Răzvan Cornea, Vlad Dumitru, Renata Fabian, Ştefania Misăilă, Adrian Mureşan, Richard Regian, Emil Tamaş şi Tudor Pasc. Regia: Lucian Ţion

Cluj Movie Nights si serile de teatru organizate de CTC – Cluj Theatre Company au loc in fiecare miercuri la Gambrinus Pub (Piata Unirii 25) la orele 20. Pentru piesele de teatru, biletele se gasesc cu 10 zile inainte de spectacol la Gambrinus Pub zilnic dupa ora 17. Pentru informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0755-87-09-25 sau 0730-79-42-69.

Deoarece locurile sunt limitate, recomandam achizitionarea biletelor din timp. Informatii suplimentare pe www.facebook.com/ClujMovieNights si www.facebook.com/ClujTheatreCompany.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress