ȘI HOP! Încă o sesizărică!

Încă o sesizare de trimis până la finalul săptămânii… Intrați pe blogul Grupului pentru Acțiune Socială (GAS) ca să vedeți primul răspuns complet nesatisfăcător pe care l-am primit din partea Gărzii de Mediu, motiv pentru care Parcul Feroviarilor a și acordat premiul „Orbii – Urbii” acestei instituții publice. Via Parcul Feroviarilor:

Hai si tu! Nu dureaza decat un minut si ajuti enorm cauza Parcului.

Completeaza-ti datele si trimite sesizarea de mai jos pe adresele gardamediu@gnm.ro, comunicare@gnm.ro cjcluj@gnm.ro, silvian.ionescu@gnm.ro, imre.lenke@gnm.ro, parculferoviarilorcluj@gmail.com

Buna ziua,

Subsemnatul …… cu domiciliul in …………….. depun prezenta sesizare, la care solicit raspuns:

-prin e-mail, confirmand inregistrarea prezentei sesizari, alaturi de numarul de inregistrare

SI

-prin posta, la adresa sus mentionata, la terminarea investigatiilor efectuate ca urmare a prezentei sezizari.

SESIZARE

1. Constatarea nr. 1405/31/03.2011 al GNM, Comisariatului Judetean Cluj privind starea Parcului Feroviarilor contine grave neadevaruri. Dupa cum dovedesc zeci de fotografii aparute in presa in Parcul Feroviarilor Cluj in prezent
1.1. S-au defrisat peste 1 ha din vegetatia parcului, pe partea dreapta a aleii principale. Solicit constatarea acesei stari de fapt.
1.2. S-a construit un drum balastat de peste 120m lungime si 4m latime, acoperit cu piatra casata, de-a lungul laturii N-E a parcului. Solicit constatarea acesei stari de fapt.
1.3. S-a realizat un teren de fotbal, de peste 3000mp, in nordul Parcului. Solicit constatarea acesei stari de fapt.
1.4. S-au sapat un numar de 5 gropi de peste 4m adancime, in coltul nordic al Parcului. Solicit constatarea acesei stari de fapt.

2. Solicit raspuns in scris la urmatoarele intrebari
2.1. Cine a efectuat controlul din data de 15.03.2011, mentionat in documentul GNM 1405/31/03.2011?
2.2. Cum este posibil ca persoana care a efectuat controlul sa nu fi observat starea de fapt detaliata la p.1, avand in vedere ca controlul a avut loc in 15.03, iar societate civila si presa a constatat starea de fapt descrisa la p. 1 la nici 24 ore dupa asa-zisa constatare a GNM?
2.3. Ce masuri concrete veti lua, avand in vedere p. 2.2 pentru a imbunatati calitatea activitatii GNM?

Astept raspuns in termenul stabilit de lege.
Solicit ca raspunsul dumneavoastra sa fie punctual si exhaustiv.

Cu stima,

…………….

2 răspuns la ȘI HOP! Încă o sesizărică!

  1. Mda. S-a petrecut din cauza conditiilor meteo nefavorabile, fiind implicati indivizi inarmati cu motofierastraie, care frustrati fiind din cauza conditiilor meteo nefavorabile si totodata motivati financiar au prabusit la sol copacii.

    Amu completez.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress