Museum of Bellas Artes

Sâmbătă, 19 martie în Boiler Club, ora 22:30  (Henri Barbusse 59-61)

GUESTS:  Museum of Bellas Artes
www.myspace.com/museumofbellasartes

Warm-up:  Indiescouts / Set

Arfer Party: Dannilov / DJ Set


ONE EVENT lansează în martie seria  NuSoundz€“ cu suedezii de la  MUSEUM OF BELLAS ARTES

NuSoundz este o serie de evenimente cu artişti internaţionali din zona alternativă, indie şi electro ce va fi lansată în această primăvară de către One Event, în cluburi din oraşele Bucureşti şi Cluj-Napoca.
Artiştii invitaţi să ia parte la evenimentele NuSoundz vin cu sunete, înfăţişare şi atitudine aparent simpliste şi liniare dar în acelaşi timp pline de proaspetime şi €˜nerv€™, mai simplu spus – cu un suflu nou. Aceste trupe, cu sunetele şi beat-urile lor ciudate, synthetizatoare tăioase şi voci foarte melodioase, au beneficiat în ultimele luni de o expunere susţinută în blogosfera muzicală internaţională dar şi autohtonă.
Fiecare dintre artiştii propuşi pentru seria NuSoundz vor concerta pentru prima oară în România.

NuSoundz va demara la jumătatea luni martie cu suedezii de la MUSEUM OF BELLAS ARTES care vor concerta în Bucureşti la Control Club pe 18 martie şi în Cluj-Napoca la Boiler Club pe 19 martie.

MUSEUM OF BELLAS ARTES nu este o trupă care s-a format pentru a înregistra un €˜hit€™ şi a deveni faimoşi. A fost mai degrabă un proces de selecţie naturală, de supravieţuire a celui mai bun. A fost o idee care s-a bazat pe noţiunea că diferite stiluri muzicale nu ar trebui să împiedice oamenii să convieţuiască şi să facă lucruri mari împreună. Şi este chiar fantastic ce pune la cale MUSEUM OF BELLAS ARTES.

Pentru că sunt suedezi şi sfioşi, s-au temut un pic de reacţia elitei muzicale londoneze, tînără şi cool:  „€œNu sunt sigur de reacţia lor, am sentimentul că vor ceva ‘hip’, dar am simţit că totuşi îşi doresc să asculte altceva”, spune Leo A–hman, membru al trupei.

„Ceea ce ştim că ne place e ceea ce ştim să facem”. Adică muzică, un amestec fără vlagă de electro pop în manieră St. Etienne. EP-ul „€˜Days Ahead”€™ a fost lansat anul trecut, iar piesa care da numele materialului este plină de voci reverberate şi chitare în €˜loop€™ garnisite cu un video suedez pe măsură.

După cum v-aţi dat seama, MoBA sunt un trio electro-pop creativ din Stockholm cu un aer răcoros de indie, maeştri ai genului. Nu te poţi sătura de surprinzătoarea lor abordare a muzicii pop. MUSEUM OF BELLAS ARTES vin cu un a€vibe€™ nou, optimist, dansabil şi foarte pop, cu un stil unic care va prinde instantaneu.

“Further proof that Sweden is king of pastel-toned synth-pop perfection” NME

“Balearic tinged gold” Gorilla vs. Bear BLOG

“A prismatic dance party” Stereogum BLOG

“(…) they’ve graced the planet with a second hit.” Vice BLOG

“With flourishes of dream pop, the wispy elegance of Museum of Bellas Artes disco inspired shoegaze is mesmerizing.” The Lin Of Best Fit BLOG

Concertele MUSEUM OF BELLAS ARTES din 18 martie -€“ Bucureşti şi 19 martie -€“ Cluj-Napoca sunt primele evenimente din cadrul seriei NuSoundz şi sunt produse de One Event în colaborare cu Control Club – Bucureşti şi Boiler Club,€“ Cluj-Napoca.

myspace.com/museumofbellasartes
force-majeur.se
control-club.ro
boilerclub.ro
facebook.com/oneeventro

via One Event.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress