BT – cele mai bune afişe de evenimente culturale din 2010

BT – cele mai bune afişe de evenimente culturale din 2010
12 martie – 14 aprilie 2011 libraria Cartureşti Cluj vernisaj 12 martie 2011, ora 18.00

Libraria Carturesti va invita simbata seara la vernisajul unei expozitii-premiera pentru Cluj – e vorba de expozitia celor mai reusite afise de evenimente culturale din 2010.   Apelul de participare la concurs, lansat in urma cu o luna si jumatate, a starni o mica unda de entuziasm  – am primit spre jurizare 130 de afise, insotite de multe felicitari pentru initiativa. Ne bucuram deci ca am venit  in intimpinarea unei nevoi – aceea de recunoastere si apeciere a valorii, originalitatii si profesionalismului in domeniul advertising-ului cultural.   Cele 20 de lucrari alese de juriu vor fi expuse in perioada 12 martie – 14 aprilie 2011 in ceainaria noastra – am vrea ca aceasta expozitie sa fie un omagiu adus creatorilor de afise bune si celor care-i angajeaza. Va asteptam la vernisaj, unde vom anunta si castigatorii locurilor 1, 2 si 3.

Multumim pentru sprijinul in organizarea acestui eveniment Atelierului de grafica din Bucuresti, si firmei Expres Print din Cluj. De asemenea  Roxanei  Milesan, lui Radu Manelici si lui Ciprian Isac, care-au acceptat sa faca perte din juriu.

Boom-ul din ultimii ani de pe piaţa evenimentelor culturale din Cluj – zi de zi concerte, spectacole de teatru, lansari de carte, proiecţii de film, dezbateri, spectacole de dans, performance-uri, vernisaje, audiţii etc. etc.   Cultura sub toate formele, in orice fel de spaţii – teatre, cafenele, sali de spectacole, fabrici, strazi, bistro-uri, facultaţi, librarii, galerii etc.etc.   Sutele de afişe care impinzesc oraşul – de la foi A4 trase la xerox pina la printuri uriaşe, de la cele pictate cu mina pina la cele produse in programe de care inca nu am auzit. Pereţi cu straturi groase de afişe.   Afişe frumoase şi afişe urite. Agresive. Discrete. Afişe amuzante. Afişe mişto, aşa-şi-aşa sau naşpa. Afişe geniale. Afişe-pe-linga-care-treci-fara-sa-le-bagi-in-seama. Indrazneţe. Inovative. Afişe horror. Afişe ininteligibile. Bilingve sau nu. Tot felul de afişe.   Facem o expozitie cu cele mai bune dintre ele. Pentru ca ne place design-ul. Si lucrurile facute bine.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress