byron: perfect

Trupa byron canta la Tirgu Mures  pe 4 martie, in Bastionul Dogarilor.

Trupa byron continua turneul de lansare a celui mai nou album, Perfect, ce cuprinde adaptari si reorchestrari inedite dupa 16 melodii romanesti cunoscute. Astfel, trupa se va opri la Targu Mures pe 4 martie la Bastionul Dogarilor. Incepand cu ora 22.00 se vor canta atat piese de pe primele doua albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si “vechi piese noi” despre puscariasi, oi placide si altele.

„Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca Perfect este cel mai indraznet lucru pe care l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie. Lista de invitati este foarte mare si o să aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar.” spune Dan Byron, solistul trupei, despre cel mai nou album.

Va asteptam asadar la o seara de melodii vechi si noi cu parfum byron vineri seara, pe 4 martie, in Bastionul Dogarilor din Targu Mures. Startul se da la ora 22.00.

Urmatoarea oprire a trupei byron va fi la Suceava pe 18 martie.
Trupa este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Marcel Moldovan (tobe).

Site oficial: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Myspace: http://myspace.com/byronmusicspace

Sesiunea de Noapte este  un proiect cu suflet, pornit din pasiune. Este o propunere proaspata pentru iubitorii de muzica din Targu Mures, deschizand o scena noua pentru concerte live. Propunerea este noua atat din punct de vedere al stilului muzical propus si al formatiilor invitate, cat si ca spatiu, foarte putin utilizat pana acum, Bastionul Dogarilor din Cetate.

Sesiunea de Noapte va reuni de-a lungul intregului an artisti, reprezentanti ai diferitelor genuri musicale, trupe care nu au putut fi ascultate live in Targu Mures pana acum sau nu au mai  concertat aici de foarte mult timp.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress