Ce mai învârte Grimus

Grimus au terminat înregistrările pentru viitorul album, tocmai s-au întors dintr-un mini-turneu, iar vineri cântă la Cluj. Am povestit cu Vali despre toate astea, despre planurile lor şi noul album Radiohead.

Indiescouts: Aţi început anul foarte activ, terminând ultima parte a înregistrărilor pentru noul album la Cluj. Cum v-aţi simţit în noul studio al lui Nimrod şi cum a influenţat finalizarea materialului faptul că v-aţi aflat acasă?

Vali Rauca: Într-adevăr, dacă de obicei ianuarie era o lună cam amorţită, de data aceasta a fost diferit. La trecerea dintre ani am cântat pe trenul Beck’s, în 15 ianuarie am cântat în Bucureşti la club Wings, iar după aceea am înregistrat ultima parte a albumului în Cluj. Experienţa cu Nimrod a fost una aşa cum ne obişnuise, e un bun profesionist, e foarte calm, totul în studioul lui funcţionează şi nu am avut nici o surpriză. Experienţa în studio a fost îndulcită de soţia lui Nimrod care ne vizita din când în când cu un „enormous cookie jar” plin de biscuiţi de toate felurile ce mergeau perfect cu ceaiul negru. Era momentul cel mai aşteptat din cadrul înregistrărilor (râde) Ne-am simţit ca acasă, ne place să înregistrăm în Cluj, după cum am mai spus, întotdeauna ne vom opune migraţiei tuturor trupelor din provincie spre Bucureşti.

Grimus vor concerta la Euphoria Music Hall vineri, 25 fev., ora 22:00.

Restul inteviului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress