Vakarcs Lorand la Atelierul de Reportaj


Via Adi Popa:

Dragi colegi si prieteni,

Colegul nostru Vakarcs Lorand ne va prezenta luni, in cadrul Atelierului de Reportaj, o parte dintre lucrarile si proiectele pe care le-a realizat in calitate de fotojurnalist in Cluj. „Lori” este unul dintre cei mai apreciati „pozari” din presa clujeana. A absolvit Universitatea de Arte si Design (UAD) Cluj-Napoca in 2005. A fost fotograf la Kronika, Clujeanul, Adevarul si Gazeta Sporturilor. Va vorbi despre ce inseamna sa fi fotograf de presa si care sunt eforturile (uneori sacrificiile) necesare pentru a reusi sa iti faci munca asa cum ai pretentia de la tine sa o faci – bine.

ANUNT (Pentru studenti): Daca esti pasionat de fotografie, si ai surprins in cadru un fotoreportaj sau pur si simplu momente care spun o poveste adu-le la Atelierul. Hai sa vorbim despre ele, sa vedem cum vezi tu lumea din jur. Dorim sa te sprijinim in pasiunea ta, sa impartasim cu tine cat mai multe din ceea ce inseamna fotografia de presa (in principiu va fi vorba despre o critica constructiva, lucru cu care nu suntem/sunteti tocmai obisnuiti). Vom discuta pe marginea lor impreuna cu Lorand, Calin Ilea si alti colegi, jurnalisti profesionisti. Trimiteti asadar cel mult 5 fotografii pe una dintre adresele presa.clujeana@gmail.com sau pe adrian.m.popa@gmail.com sau veniti luni cu ele pe un CD, DVD, Memory Stick sau, de ce nu, pe hartie.


Atelierul are loc in cafeneaua Insomnia, luni, de la ora 19, in sala din dreapta dupa ce se urca scarile. Intalnirea e una informala, se poate consuma ceai, cafea, bere etc. De fumat se fumeaza doar pe balcon.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress