Simona Ionescu

Sambata, 5 februarie , de la ora 10 seara, SIMONA IONESCU PARTY
cu: AEROPORT (Bucuresti, Ro)

Evenimentul va fi urmat de un after-party cu: DJ MISSILE (electro/trash/synth-pop)

Aeroport exista din aprilie 2010 si are patru membri: Alex Tocilescu, chitara si voce, Luca Dinulescu, bass, clape, chitara si voce, Cristian Vararu, tobe si clape si Ştefan Ciucă, chitara, bass si tobe. In noiembrie 2010, prima lor inregistrare, piesa “Simona Ionescu”, a intrat in playlistul Radio Guerilla, pentru ca mai tarziu sa ajunga pe primul loc in topul aceluiasi radio.

Ideea proiectului a venit după un experiment muzical (în formulă de duet, Alex Tocilescu cu Luca Dinulescu) în cadrul unui eveniment numit Bocancul Literar în clubul bucureştean Mojo. O vreme (adică timp de 40 de minute, cât a durat setul de piese) s-a numit Rolling Petre.”. După reacţia pozitivă a publicului, s-a discutat cu amicul Radu Râpeanu să le reprezinte interesele în calitate de manager. Apoi, s-a ales un nou nume pentru proiect.” czb.ro

Intre timp, cei patru au concertat deja in cluburi că Underworld, Laptarie, Elephant Club sau Tralala in Bucuresti, Daos Club din Timisoara sau La Soni in Vama Veche. Pe 11 februarie, ei vor fi prezenti in clubul Control, unde vor canta in deschiderea formatiei iraniene Take It Easy Hospital.

Componenţa

Alex Tocilescu (chitara, sintetizator)

Ştefan Ciucă (bas, chitara, baterie)

Luca Dinulescu (sintetizator, bas)

Cristian Vararu (baterie, bas)

www.facebook.com/aeroportband

www.aeroportband.wordpress.com

Mai multe despre Aeroport aici:

www.myspace.com/aeroportband

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress