BT de Carturesti

BT – cele mai bune afise de evenimente culturale din 2010 apel de participare la concurs
20 ianuarie – 20 februarie 2011, libraria Carturesti, Cluj

Boom-ul din ultimii ani de pe piata evenimentelor culturale din Cluj – zi de zi concerte, spectacole de teatru, lansari de carte, proiectii de film, dezbateri, spectacole de dans, performance-uri, vernisaje, auditii etc. etc.

Cultura sub toate formele, in orice fel de spatii – teatre, cafenele, sali de spectacole, fabrici, strazi, bistro-uri, facultati, librarii, galerii etc.etc.   Sutele de afise care impinzesc orasul – de la foi A4 trase la xerox pina la printuri uriase, de la cele pictate cu mina pina la cele produse in programe de care inca nu am auzit. Pereti cu straturi groase de afise. Afise frumoase si afise urite. Agresive. Discrete. Afise amuzante. Afise misto, asa-si-asa sau naspa. Afise geniale. Afise-pe-linga-care-treci-fara-sa-le-bagi-in-seama. Indraznete. Inovative. Afise horror. Afise ininteligibile. Bilingve sau nu. Tot felul de afise.   Carturesti Cluj vrea sa adune intr-o expozitie acele afise care in 2010 ne-au facut sa intoarcem capul pe strada, ne-au facut sa zimbim sau chiar ne-au convins sa mergem la un eveniment. Si, implicit, sa aduca un omagiu designerilor sau artistilor care le-au conceput si organizatorilor care le-au comandat. Pentru ca, sintem convinsi, profesionalismul trebuie incurajat .

Invitam toti operatorii culturali din Cluj sa ne trimita cele mai reusite afise de evenimente din 2010, un juriu (a carui componenta va fi anuntata dupa aceasta data) va alege cele mai bune 20 de lucrari (pe baza unor criterii care vor fi mentionate) si Carturestiul le va expune timp de o luna in ceainarie.

Asteptam machetele in format jpg pe adresa carturesti.mihaimateiu@gmail.com pina la data de 20 februarie 2011 (inclusiv). Pentru lucrarile selectate se va solicita ulterior macheta cu specificatiile pentru print.

un răspuns la BT de Carturesti

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress