proteste împotriva scumpirii benzinei

Am primit pe mail că protestul împotriva scumpirii benzinei continuă. Cred că astfel de proteste ar trebui să atace principiul privatizărilor în sine, mai ales că marea majoritate au fost frauduloase în România după 1989. Alte țări din vest nu și-au privatizat unele resurse naturale, pentru ca multinaționale să facă profituri imense din avuții naționale. Renaționalizarea lor ar fi necesară, pe modelul statelor sud-americane:

Protestul de la benzinării trebuie sa CONTINUE! Așa că, români, haideți să nu ne mai lăsăm călcați în picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere și să-i facem sa vadă ce înseamnă să PIARDĂ BANI! Fiți solidari cu noi și în zilele de 17, 18 și 19 ianuarie 2011 NU ALIMENTAȚI, NU INTRAȚI ÎN NICIO BENZINĂRIE! Mergem cu mijloacele de transport în comun,cu biciclete sau pe jos dar NU MAI ALIMENTAȚI MAȘINILE pentru a nu le mai umple buzunarele! Dați vă rog mai departe acest mesaj pentru că nu ești singurul șofer care îl citește, mai sunt și alții ca tine, ca mine! Vă mulțumim pentru sprijin.

3 răspuns la proteste împotriva scumpirii benzinei

  1. Imi retrag cuvintele. Cu dat foc am rezolva in cel mai bun caz opusul pentru ca pompele ramase nearse ar profita de diminuarea concurentei si ar scumpi benzina.

    Protest ar fi sa blocam drumurile ca sa nu mai poata circula masini. Asa cum fac francezii.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress