ShortsUP Eroi Contemporani

Supereroii sunt printre noi şi ShortsUP în colaborare cu Asociaţia Uzinaduzina a reuşit să îi strângă sub acelaşi acoperiş vineri, 10 decembrie, de la ora 18.30, în incinta Casei Armatei.

Eroii nu au dispărut. Ei nu se mai aruncă în gol încercând să salveze oamenii buni, nu se mai caţără pe zgârie nori ca păianjenii, ei salvează lumea prin „superputerea” ambiţiei, a curajului, a creaţiei, a dragostei. Aceşti Supereroi Contemporani trăiesc printre noi iar Discovery îi celebrează printr-o serie de scurtmetraje care vor fi prezente în programul ShortsUP din această lună.

Din program fac parte două filme câştigătoare la BAFTA, trei nominalizate la Oscar, filmul care a obţinut premiul publicului la Clermont-Ferrand în 2007 şi marele câştigător la Clermont-Ferrand în 2008. Festivalul de la Clermont-Ferrand este cea mai prestigioasă competiţie internaţională dedicată exclusiv scurtmetrajelor.

Biletele pentru evenimentul din 10  decembrie vor putea fi procurate în avans de la librăria Cărtureşti şi în seara evenimentului de la intrare. Preţul unui bilet este de 15 ron iar Supereroii pereche vor beneficia de un bilet special în valoare de 20 ron, valabil pentru două persoane.

Găseşte-ţi Supereroul din tine şi şi alătură-te echipei de Supereroi ShortsUP care te aşteaptă la o nouă experienţă cinematografică.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress