ShortsUP – Pacate capitale

ShortsUP în colaborare cu Asociaţia Uzinaduzina invită toţi „păcătoşii” în data de 26 noiembrie 2010 la cinematograful Victoria unde în compania Lăcomiei, Desfrâului, Avariţiei, Invidiei, Mâniei, Lenei şi Trufiei vom viziona o serie de scurtmetraje ce au ca temă principală unul din cele 7 păcate capitale. Fiecare super-erou are un punct slab, un călcâi al lui Ahile, un păcat ce determină intriga. Timp de două ore, filmele scurte de la ShortsUP se vor întrece în perspective proaspete asupra temei “clasice” a celor 7 păcate capitale.

Colecţia ShortsUP reuneste ficţiuni şi animaţii valoroase, între care Cashback, un film de 20 de minute despre LENE, ce a obţinut 14 premii în cadrul mai multor festivaluri internaţionale (Chicago International Film Festival, Tribeca Film Festival, etc.) şi a fost nominalizat la Oscar.

ShortsUP – Păcate Capitale începe vineri 26 noiembrie la ora 20.00, la Cinema Victoria. Atmosfera dinaintea proiecţiilor va fi una în ton cu tema, presarată cu sculpturi semnate de Marius Nedelcu.

Biletele vor putea fi procurate în avans de la Cinema Victoria şi Librăria Librarium, ambele pe bulevardul Eroilor. Valoarea unui bilet este de 15 lei, iar pentru „păcătoşii” deţinători de Studcard, doar 10 lei.

Vă aşteptăm la un schimb de păcate.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress