VICE se lanseaza in online-ul romanesc.

VICE, cel mai obraznic si subversiv produs media la nivel mondial, se lanseaza in online-ul romanesc.

Cultura urbana, arta, fotografie, muzica, cinema, dar si subiecte sociale care prezinta realitatea si adevarul fara masti de infrumusetare, intr-un stil provocator, pertinent, amuzant si original.

http://www.viceland.com/ro
http://www.vbs.tv/ro-ro

Brand-ul, un adevărat trendsetter, aparţine grupului Vice Media, care cuprinde 30 de ţări şi dezvoltă şase platforme lipsite de inhibiţii: Vice Magazine, Vice Records, Vice Films, Vice Books, VBS.TV si viceland.com. România intră în acest circuit internaţional, ceea ce face din VICE o adevărată platformă de promovare a culturii şi lifestyle-ului autohton.

VICE tratează cu atitutide punk subiecte despre cultura urbană, artă, fotografie, muzică, cinema, dar şi subiecte sociale care prezintă realitatea şi adevărul fără măşti de înfrumuseţare, într-un stil provocator, pertinent, amuzant şi original. Spre deosebire de jurnalismul tradiţional, care pune accentul pe obiectivism, VICE se bazează pe subiectivism şi experienţa reporterilor. Informaţia este insolită, punctul de vedere eterodox şi abordarea liberă.

www.viceland.com/ro (ramură a viceland.com – 3,7 milioane vizitatori unici lunar)
Site-ul cuprinde şapte secţiuni ce pot fi accesate separat sau împreună, prin intermediul unui blog : Muzică, Evenimente, Film, Fashion, Foto, Interviu, Do’s & Dont’s. Temele ating tot mapamondul şi tratează viciile oamenilor de rând sau a celor renumiţi, viciile unei societăţi sau ale unui sistem. Secţiunea foto, Do’s & Dont’s este cea mai apreciată rubrică, în toate cele 30 de ediţii. Cuprinde poze cu caracter absurd, imagini cu necunoscuţi în contexte inedite şi însoţite de comentarii acide. Sublim şi grotesc, întotdeauna presărat cu ironie.

VBS.TV (canal de televiziune on-line cu 6,7 milioane vizitatori unici lunar)
vine să întregească experienţa VICE cu documentare scurte şi originale, în pur stil gonzo. Subiectele tratate includ cazuri umanitare, muzică, călătorii, ştiri şi sport extrem. În grila de programe se regăsesc fragmente din DVD-ul apărut în 2006, « The Vice Guide to Travel », adică o călătorie prin locurile în care nu mai ajunge nimeni : explorarea unor ţări măcinate de război sau dictatură (Irak, Liberia www.vbs.tv/ro-ro/watch/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-liberia, Coreea de Nord, Pakistan www.vbs.tv/ro-ro/watch/the-vice-guide-to-travel/the-gun-markets-of-pakistan), vânătoarea unor animale mutante la Cernobâl, îndoctrinarea copiilor palestinieni pentru a comite atentate sinucigaşe, reportaj în Pakistan despre cea mai mare piaţă neagră de armament, un chef monstru într-un sat de pigmei în Congo, o campioană de taxidermie din SUA în timp ce împăiază o vulpe. Sunt doar câteva exemple. CNN apreciază latura originală a reportajelor şi le difuzează http://edition.cnn.com/SPECIALS/vbs/
« Motivele care ne-au convins să lansăm această provocare pe o piaţă media fragilizată de criză : deschiderea tinerilor către nou şi neconventional, dorinţa lor de informare şi de comunicare folosind un canal dinamic, interactiv, care să reflecte modul de viaţă din mediul urban şi care să creeze o comunitate. Un motiv secundar, însă deloc de neglijat, este acela că realitatea românească poate furniza o varietate interesantă de subiecte “vice”. O primă privire pe site-uri ar putea remarca doar abordarea provocatoare, prezen- tarea unei realităţi crude şi fără machiaj. Vice preferă să arate viaţa aşa cum e: nostimă, dar şi tristă, grotească şi magnifică, erotică şi violentă, dar mereu în mişcare! Dat fiind că privim cu optimism viitorul, suntem pe cale de a pune la punct ediţia tipărită VICE, revista distribuită gratuit în spaţiile frecventate de target-ul tânăr pe care îl vizăm : facultăţi, cinematografe, galerii de artă, librării »Frédéric de la Taille, Managing Director – Vice Media Group

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress