Visualart Challenge 2010: Viteză – 34 days remaining! Speed up!

Au mai ramas 34 de zile in care poti apasa pedala de acceleratie la maxim pentru a intra in cea mai asteptata competitie a anului – Visualart Challenge 2010, ce are ca tema in acest an, VITEZA!

34 de zile in care poti crea pe tema „Viteza”. Si nu in cele din urma, 34 de zile in care ai sanse la super premiile puse la bataie:

Premiul I: 2500 EUR
Premiul II: 1000 EUR
Premiul III: 500 EUR

Si pentru ca acolo unde exista competitie stransa, trebuie departajare puternica, avem doi noi membri in juriu competitiei: Mihai Popa – Creative Director Psalmplasma si Ghica Popa – Creative Director Punct Advertising. Cei doi li se alatura deja consacratilor: Eric Desideriu – Creative Director Travian, Sorin Bechira – Creative Director X3 Studios si Radu Ceuca – Web Art Director Vitrina Advertising. Va asiguram astfel ca lucrarile inscrise in competitie vor fi jurizate de cei mai apreciati artisti grafici romani.

Intre timp noi ne apropiem de finish cu stabilirea detaliilor legate de cele cinci zile de workshopuri care va asiguram ca vor merita asteptarea!

Visualart Challenge 2010: Viteza este o initiativa de a dezvolta comunitatea artistica romaneasca, sustinuta de BMW, Astra Asigurari si Gealan.

Mai multe detalii pe www.visualart.ro/challenge

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress