DJ Logan in Raum Club

Main Act: Dj Logan [Electro/house/techno/cosmic-disco/ UK/RO]

Warm-up : Alex Maresh

Vineri, 30 iulie 2010, orele 21:00 – RAUM CLUB
intrare: inainte de 22:00 free entrance,  5 Ron dupa orele 22:00

În ultimii 15 ani Logan Fisher a fost dj, producător în industria muzicală mixând în cluburi (legale şi ilegale) din Londra… “Rezidenţa”, ca dj, şi-a făcut-o la  “The Betty Ford Clinic” în Gardening Club  din  Covent Garden, Londra.  Locaţia fiind cea mai frecventată în timpul săptămânii,  reprezentând vârful de lancie a noii mişcări britanice de “progressive house”,   mişcare  iniţiată de cei de la Leftfield şi  Guerilla Records. Oaspeţii obişnuiţi din serile de miercuri erau Paul Daly (Leftfield), Andrew Weatherall (2 Lone Swordsmen), Darren Emerson (Underworld), Richard Fearless (Death In Vegas) Billy Nasty şi Danny Rampling.

După această perioadă, Logan s-a mutat la faimusul club Plastic People , unde a avut parte de propria lui noapte : “Bumpy Capers” . Micul clubul ce găzduia un sistem de sunte impresionant a atras un mare număr de dj naţionali şi internaţionali, printe care D’Julz, din Paris. Serile  “Bumpy Capers” au rezultat în apariţia unui 12”  la casa de discuri  Diversity, disc ce a fost premiat pe locul II ca cel mai bun album de club în revista DJ Mag. Albumul situându-se între două nume cu greutate în lumea clubbingului: Ministry Of Sound şi Back To Basics.

Logan şi-a petrecut urmatorii ani mixând prin UK şi  Europa. A creat de asemenea şi producţii discografice sub marca casei de discuri  Eye-Q Records condusă de Sven Vath, încojurat denume precum Hardfloor, 16B, Joy Zipper, Freddy Fresh, Mogwai şi Sven.

Noul mileniu îl prinde pe Logan lăsând puţin la o parte muzica şi concentrându-se asupra unei cariere în advertising şi design, reuşind totusi să mai fie prezent la concertele şi la party-urile din Estul Londrei. A organizat party-uri ilegale în depozitele de la Dovebridge Studios cu nume precum Peacefrog, şi i-a dat ocazia dj-ului  Luciano să mixeze pentru prima dată în UK, împreună cu Marco Passarini, de la Nature/Pigna Records din Roma.

În 2002 Logan devine dj rezident în “Gary’s Bar”, un local ilegal din cartierul londonez Shoreditch. Locaţia acestui bar se afla într-un penthouse spaţios, care datorită faptului că nu era restricţionat de nicio lege  promova o atitudine extrem de gălăgioasă. Notorietatea localului devenea ţinta boemiei artistice londoneze, fapt ce a atras şi câteva celebrităţi hollywoodiene din West London.

Din 2007 Logan s-a mutat la Bucureşti, mutare ce a avut ca scop  o mai multă dedicare a acestuia asupra creativităţii muzicale. În 2009 lansează  Haules Baules Records şi începe să aibă performance-uri frecvente  la party-uri foarte de succes în Bucureşti, cum ar fi: Pisi Love.

Când nu se ocupă cu platane şi mixuri, Logan se dedică marii sale pasiuni : graphic design şi advertising, fapt ce se oglindeşte în stilul distinctiv al site-ului  HaulesBaules.Com

www.haulesbaules.com

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress