The Filters (RO) Live

Live:The Filters [Electro/Idm- RO]

Warm-up : Razvan Cosmin

Joi, 15 iulie 2010, ora 21:00 – RAUM CLUB
intrare: 5 Ron

Brandul/grupul/echipa/parteneriatul/trupa “The Filters” a apărut la începutul verii  2009  în Miercurea Ciuc.

Cu doi oameni la bază (2 dj/produceri) şi cu o experienţă minimă de 5 ani, cei de la The Filters produc, mixează, remixează, editează şi re-editează.

Băieţii sunt echipaţi cu două laptopuri, aparatură midi, măşti, şi ochelari,  remixând tot ce pot live, în seturi diferite.

Fiind în plină evoluţie prin promovarea muzicii electronice în general, electro-synth-pop-idm-glitch, aceştia se pot mândrii cu două mixtape-uri şi un dj challenge câştigat în Timişoara pe 20 Februarie „TM DJ CHALLENGE”. Au avut plăcerea şi satisfacţia de a impărţii scena cu mai mulţi artisti precum Ion, Goranga, Interphace, Yaghee, Bassbinvisual, Missile, Protak, Jaheyo, Protak din ţara noastra, iar de peste hotare cu John B, Friction, Psychofreud, Black Sun Empire, Bong-Ra, Anima Sound System. În viitor conceptul colaborării cu brandul Elektronika este de a susţine lupta contra muzicii comerciale, îmbogăţirea culturii muzicale al tinerilor pe plan local, apoi pe cel naţional. Kebab-ul este „sanatos”, iar muzica comercială împreună cu promovarea nesuficientă şi slabă nu este altceva decât îngustarea mentalităţii tineretului.

http://www.myspace.com/thefilterslive

http://soundcloud.com/the_filters

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress