Grimelock + Fidgital

GRIMELOCK (BE) // FIDGITAL (UK) Live // DFace (violin) & Dj Buckwilde (UK) // Marwan (RO)
Vineri, 28 mai, Club Midi, Cluj
ora 23:00


GRIMELOCK (Stainage Records – BE)
In general Belgia e faimoasa pentru marcile sale de bere si ciocolata. Cand vine vorba de bass music probabil baietii de la Grimelock sunt cel mai interesant export. Avand o experienta ca dj de mai mult de 10 ani in spate, Kalib si Marsellus Wallace aka Hush sunt printre pionierii scenei belgiene de dubstep.
Productiile lor au primit suport din partea unor nume ca Mary Ann Hobbs, Starkey, Cotti, Emalkay sau Dj Wonder (Rinse.FM).

Unii dintre voi i-ati vazut in Romania la Summer Break Festival unde au mixat in 2008 si 2009 alaturi de MC Maelan si Dynamic. Intre timp au testat soundsystem-uri locale la Dour Festival, Mekitburn Festival, Untitled! si in cluburi din Antwerp, Brugge, Amsterdam, Haga, Strasbourg, Paris sau Lille. Seturile Grimelock emana o energie aparte prin trecerile rapide si modul in care folosesc edits, efecte si atrag atentia prin diversitatea selectiei in care includ productii proprii, bootleguri si multe dubplates.

http://soundcloud.com/grimelock/molecule-faluja-grimelock-dubstep-remix
http://soundcloud.com/grimelock/gorilla-march-grimelock-feat-alchemyst
http://soundcloud.com/grimelock/dog-politik-grimelock

FIDGITAL Live!!! Dface (vioara) & Dj Buckwilde (UK)
Probabil ca Fidgital e cel mai bun raspuns la intrebarea: ce se intampla daca incrucisezi un violonist de formatie clasica cu un turntablist de prima mana? Doi tineri britanici pe nume DJ Buckwilde si DFace au avut revelatia in urma cu 6 luni. In scurt timp au ajuns sa performeze pe aceeasi scena cu artisti ca Beardyman & JFB, J-Live sau Aesop Rock si se mandresc ca au cantat pentru Jay Z si Linkin Park. Show-urile lor sunt notorii pentru cover-uri si mashups si deja se vorbeste din ce in ce mai mult ca de o experienta care nu trebuie ratata.
4 maini, 25 de degete si un val de voie buna – nu e un monstru – se numeste Fidgital.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress