Concurs TIFF – 13 Most Beautiful Songs

TIFF prin intermediul slicker.ro pune la bataie 4 invitatii de cate doua persoane (o  invitatie pe zi, in perioada 24-27.05 – inclusiv) la evenimentul 13 Most Beautiful Songs din data de 31 mai 2010, sala Auditorium, UBB Cluj. Trebuie doar sa raspundeti la intrebarea De ce trebuie neaparat sa particip la acest eveniment? in spatiul pentru comentarii.
Regulile oganizatorilor:

1. Cel mai haios, realist, percutant sau induiosator raspuns  va fi desemnat castigator de un juriu din cadrul TIFF.
2. Cine castiga intr-o zi nu mai poate fi desemnat castigator la concursul din zilele urmatoare.
3. Raspunsul sa aiba max 300 de semne.
4. Biletele se ridica in data de 28 mai intre orele 11 – 16 de la Vitrina Advertising, str Baritiu nr 24 (secretariat) pe baza unui buletin de identitate.
5. Nu se accepta decat raspunsurile ce contin nume complete (fara pseudonime) si care pot fi dovedite cu un act de identitate in momentul ridicarii biletelor.

Castigatorii sunt :

Traian Todorut, Dan Vamanu, Adi si Ioana (invitatiile se ridica astazi, 28 mai, intre orele 11-16 de la Vitrina Advertising).

7 răspuns la Concurs TIFF – 13 Most Beautiful Songs

  1. Pentru ca numarul meu favorit e „13” si avem aici 13 cele mai frumoase piese. In plus, evenimentul se desfasoara pe 13 iam 0102.
    As putea mentiona si ca sunt interesat de acest eveniment inedit pentru ca imi place atat pianul cat si arta lui Warhol. Dar ce argument e asta fata de precedentul?

  2. Pentru că mă simt tot mai prost. Iar prostia nu sună a nimic, e ţiuit de canal TV în revizie tehnică. Creierul meu simte nevoia de umplere, iar urechile ar fi o pâlnie numai bună pentru o duzină (şi-un pic) de mostre de meşteşug audio.

  3. Nu știu unde altundeva să postez asta dar nu le merge site-ul celor de la tiff… de mai mult de o săptămână încerc să intru pe site și niciodată nu a mers, chiar nimeni de acolo nu s-a prins în atâta timp că e o problemă?

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress