Concert EZ BASIC

Live: EZ BASIC [Indie-pop/New-wave- Budapesta,HU]
Afterparty: EZ BASIC & TBA CREW DJ SET

Sambata, 29 mai 2010, ora 22:00 – Booha Bar
intrare: 10 Ron

Ez Basic, a început în urmă cu zece ani, în oraşul maghiar Szeged, din viziunea a  doi tineri de a dezvolta un band cu baze din mai multe stiluri muzicale, precum indie-pop, new-wave sau electro. Astfel, muzica lor a simţit, în timp, influenţa unor formaţii ca Jesus and The Mary Chain, New Order, Interpol, Primal Scream, Ride sau Suicide.

Prima apariţie pe scenă a avut loc în 2004, în renumitul club din Budapesta „Vaporul A38, iar la scurt timp după a aparut în trupă şi Toth Andras, astfel, sound-ul lor devenind mai diversificat şi mult mai impregnant.

Pe langă participări anuale la arhicunoscutul festival internaţional „Sziget”, baieţii au mai umblat prin ţări ca Polonia, Slovacia sau Germania, având peste 200 de concerte la activ. Primul e.p. a apărut in 2007, sub numele de „EZ to Say”, care ulterior s-a transformat într-un album intitulat „HOCUS FOCUS”.

Spre finele anului 2008, EZ Basic încep să dezvolte un nou album cu ajutorul producătorului britanic George Shilling, cel care a lucrat cu Blur, Primal Scream, The Fall şi mulţi alţii.

„Hello Heavy” a ieşit pe piaţă în luna martie a acestui an, iar între timp a intrat in peisajul trupei un nou membru, la clape, Nagybaczoni Áron, pentru a oferi un sound mai modern, mai ecletic formaţiei.

3 răspuns la Concert EZ BASIC

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress