BabelStory.com

Lansare  BabelStory.Com
vineri, 7 mai 2010, ora 18, librăria Cărtureşti, Iulius Mall, Cluj-Napoca

Social Writing şi literatură colaborativă sînt doar două dintre conceptele surprinzătoare pe care le propune BABEL STORY. Cărtureşti Cluj vă invită la o discuţie pe marginea lor vineri, 7 mai 2010, de la ora 18, cu ocazia lansării platformei internaţionale www.babelstory.com.

E vorba de un site dedicat scrierii de texte în colaborare. Unul suficient de ofertant şi versatil pentru a te atrage indiferent de gradul interesului tău faţă de literatură – dacă eşti deja scriitor, îl poţi folosi ca teren de antrenament, testîndu-ţi capacitatea de reacţie la situaţii (literare) neaşteptate, toleranţa şi puterea de decizie; dacă doar cochetezi cu ideea de-a te apuca de scris, te poate ajuta să-ţi depăşeşti neîncrederea şi temerile şi te pune în legătură cu cei de la care ai ce învăţa; dacă vezi în scris un mijloc de recreere, te poţi distra scriind chestii traznite împreună cu prietenii. Pînă te decizi ce şi cum poţi fi doar spectator, alegînd texte la întîmplare sau urmărind activitatea oamenilor care-ţi plac.

Site-ul are şi o secţiune de forum, în care textele pot fi comentate. Alte opţiuni îţi permit să exporţi materialele care crezi că merită să vadă lumina imprimantei sau să-ţi împărtăşeşti descoperirile pe Facebook şi Twitter.

BABEL STORY va găzdui permanent concursuri cu premii – ridicarea lor în cazul cîştigării e motivul pentru care se recomandă folosirea numelui real în creearea contului de user.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress