ART TO THE CORE

ART TO THE CORE
turns eco

29 mai 2010
D’arc, pe malul Begheului, Timisoara

Anul acesta Art To The Core turns eco. Nu pentru ca e pe val, ci pentru ca e necesar. Osiris au creat cutiile de shoes din carton reciclat, Adio tenisii din cauciuc refolosit, iar Element si Planet Earth ne propun tot mai multe articole din bumbac organic. Ne alaturam initiativelor lor si incurajam arta din tot ceea ce inseamna deseu, nefolositor / scrap: pet, carton, hartie, ambalaje, metale, textile, cauciuc, shoes, plastic, aluminiu s.a.m.d.

Astfel U MAN va ofera spatiul, platforma, muzica si mediul creativ, iar voi ne propuneti lucrari din articole reciclate / reciclabile. In acest sens asteptam de la voi propuneri schitate, desenate, pictate pentru o lucrare din materiale reciclate / reciclabile pana pe data de 19 mai.

Lucrarea trebuie sa aiba minimum 50 de centimetri si maximum 200 centimetri (adica 2 metri) inaltime. Latimea este la libera alegere. Materialul / materialele folosite trebuie sa fie reciclabile / reciclate, iar numarul, cantitatea, culoarea si textura lor ramane la latitudinea voastra.

Fiecare schita trebuie sa contina:
1.detalii legate de marime
2.materiale folosite
3.trebuie sa prezinte conceptul lucrarii (nu scrieti eseuri, vrem doar ca si mintile mai putin artistice sa inteleaga ceea ce ati vrut sa transmiteti prin lucrarea voastra). Lucrarile NU trebuie realizate inaintea evenimentului, ele vor fi create live in cadrul finalei din 29 mai.

Data limita pentru inscrierea lucrarilor este 19 mai 2010.

Pentru a alege cei 10 finalisti vom avea nevoie de cateva zile de deliberare, asa ca veti afla si voi de pe prima pagina a site-ului cine va ajunge in marea finala in data de 21 mai. Pana in 29 mai, cand va avea loc finala Art To The Core 2010 pe terasa D’arc de pe Bega, cei 10 participanti vor avea timp sa faca rost de materiale.

Tot in finala, 3 artisti U MAN vor crea la randul lor o lucrare Umanista, realizata din 50 de perechi de shoes reciclati in urma campaniei Recycle Bin (mai multe detalii in curand). Cei 10 finalisti nu vor concura cu lucrarea creata de artistii U MAN.

Marea finala, asa cum v-am soptit putin mai sus va avea loc in sambata, 29 mai, incepand cu ora 15.00 in Timisoara pe malul Begai, langa terasa D’arc. Timpul pentru realizarea unei lucrari va fi de 4 (patru) ore. Lucrarile realizate vor ramane pe mal, pentru expozitie si admirare vesnica. Atmosfera va fi intretinuta de AnonimTm, iar afterparty-ul – asigurat de aceiasi Anonimi – va continua pe terasa D’arc, pe acelasi mal.

In cadrul evenimentului, pentru cei interesati de lucrarile finale si nu de intregul proces de creatie avem alternativa workshopului ECO – realizat in colaborare cu Cloud Factory.

Si pentru ca vrem sa implicam si lumea fotografica in proiectul ATTC 2010, invitam toti fotografii amatori, profesionisti, de ocazie chiar si pe cei care vor pune mana pe un aparat foto pentru prima data la eventul nostru sa surprinda cat mai multe cadre si sa ne trimita fotografiile lor dupa incheierea contestului la adresa de mail u-man@u-man.ro. Cea mai buna fotografie, cea care surprinde atmosfera, briza creativa care va adia in zona ori vreun umanist intr-o postura jenanta ne va lua si premiul pentru Fotografia eventului. Cele mai bune fotografii vor fi ulterior printate si expuse in shopul U-man din Timisoara si vor face parte din galeria foto a evenimentului pe toate retelele de socializare si pe site-ul U MAN.

Premiile, le-am lasat intetionat la urma, ca sa crestem suspansul, sunt si ele in ton cu tema eco a ATTC 2010. Asadar, concurati pentru trei mijloace de transport eco:
Locul 3 – pereche de shoes eco
Locul 2 – skate cruiser Element eco
Locul 1 – bicicleta cruiser Electra eco

Asteptam propunerile voastre pe adresa de e-mail u-man@u-man.ro. Fiecare e-mail trebuie sa contina schita (cu detaliile cerute ceva mai sus), numele participantului (+ nickname optional), numarul de telefon pentru confirmarea participarii in finala, adresa de e-mail si orasul din care este.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress