Spring ROLL Contest

Spring ROLL Contest
Sambata, 1 mai 2010 – La Gazette (Calea Turzii nr 18, Cluj), incepand cu ora 10:00

Support 5 Lei


Evenimentul de sport extrem (freestyle rolling) Spring ROLL Contest are loc in fiecare an in luna Mai in Municipiul Cluj, concursul aflandu-se deja la cea de a treia editie.
Competitia a luat starul in anul 2008, cu mari eforturi din partea organizatorilor. Acest sport extrem fiind mai putin cunoscut in zona noastra decat in sudul tarii sau in alte tari, obtinerea fondurilor a fost foarte dificila. Dupa mai multe incercari am reusit sa obtinem in final produse vestimentare din partea unor brand-uri specifice sportului, dar intr-un numar modest, acestea fiind oferite ca si premii castigatorilor. Cu toate ca premiile au fost nesemnificative , la competitie s-au prezentat rideri din toata tara intr-un numar relativ mare, peste asteptarile noastre(40 concurenti).

La cea de a doua editie a evenimentului,cea din anul 2009, concursul fiind deja mai cunoscut, numarul rideri-lor a crescut , la fel si cel al publicului incurajator atat din Cluj Napoca cat si din alte orase. Datorita nivelului de rideing al competitorilor romani care au participat si au castigat competitii internationale, am reusit sa obtinem sponsorizari in produse din partea unor skateshop-uri internationale, branduri de vestimentatie si a unei sume de bani din partea unor parinti binevoitori care sustin aceasta miscare. Editia din anul 2008 a competitie fiind una reusita, in 2009 s-au prezentat fotografi profesionisti de la Revista Blana, care au publicat un articol de 6 pagini in aceasta revista de sport extrem romanesc.
Datorita editiilor precedente ale concursului si a nivelului ridicat al competitorilor, Spring ROLL Contest a fost inclus in circuitul WRS(World Rolling Series), astfel concursul fiind deschis participantilor din toata lumea, acestia din urma putand castiga puncte si avansa in WRL(World Ranking List).
In anul 2010, se anunta a fi cea mai reusita editie a evenimentului. In cadrul concursului se va inaugura un ROLL Market si un spatiu special amenajat pentru desfasurarea calificarilor, concursul avand 3 etape. In acest spatiu se va construi si un element complex destinat calificarilor(proiect).

Pe toata durata concursului o masina cu o masa de DJ va intretine atmosfera in toate locatiile desfasurarii lui.

Organizatori – Cristi Turcu
Zagrean‚ Wageru’ Mihai
Clompos‚ Kola’ Andrei

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress