Soul Kitchen deschide TIFF 2010

TIFF debutează în forţă pe 28 mai, într-o spectaculoasă locaţie Open Air din Cluj, Piaţa Unirii, cu cea mai recentă producţie a lui Fatih Akin, Soul Kitchen, premiată la Festivalul de la Veneţia din 2009 cu Premiul special al juriului. O comedie savuroasă despre un proprietar de restaurant pe nume Zinos, care pare urmărit de ghinion. Prietena lui s-a mutat în China, clienţii restaurantului său, Soul Kitchen, îi boicotează maestrul bucătar, iar durerile de spate îi îngreunează şi mai mult viaţa. Când lucrurile par să se rezolve, Zinos pleacă în căutarea dragostei, lăsând restaurantul pe mâna fratelui său, un fost puşcăriaş, iar situaţia scapă de sub control.
Fatih Akin revine astfel pentru a treia oară la TIFF, după prezenţa în festival cu cele două filme de succes Gegen die Wand (2004) şi Crossing the Bridge (2007).

Autobiografia lui Nicolae Ceausescu închide a noua ediţie

un răspuns la Soul Kitchen deschide TIFF 2010

  1. Am vazut de curand Soul Kitchen, asta dupa ce vazusem si apreciasem mult Gegen din Wand si Auf der anderen Seite. Cred ca m-am dus cu asteptari prea mari, si chiar m-am mirat ca mi le-a inselat…

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress